A dat gol contra echipei favorite și a făcut tumbe de bucurie! Toma Bodri, rapidistul din lotul Dumbrăviței: ”A fost cel mai frumos meci pe care l-am jucat până acum!”

Anda DELIU 19 Oct. 2022, 12:59 Cupa României

CSC Dumbrăvița a pierdut cu scorul de 1-4 meciul cu Rapid din prima etapă a Grupei C a Cupei României, cu un unic gol marcat de arădeanul Toma Bodri.

La interviul de după meciul disputat de timișeni în Giulești, ca echipă gazdă, fotbalistul de 22 de ani a recunoscut că e rapidist de mic și că acest joc este cel mai tare din cariera sa de până acum.

Pentru Toma Bodri, jocul cu Rapid a fost meciul vieții

În minutul 13, Toma Bodri a fost servit de Martinov și a marcat, iar apoi a făcut câteva tumbe de bucurie.

Fotbalistul a spus că a fost cel mai frumos meci al carierei sale de până acum. ”M-am simțit foarte, foarte bine. Foarte frumos, a fost un sentiment unic, pe un stadion pe care visam să joc încă de mic. Sunt rapidist de mic. Țin de mult cu echipa Rapid. A fost cel mai frumos meci, 100 la sută, pe care l-am jucat până acum! Sper să mai prind meciuri de acest gen și în viitor și vedem ce se va întâmpla”, a spus Toma Bodri, la microfonul DigiSport.

Tânărul a avut cuvinte de laudă pentru giuleșteni. ”Rapid, o echipă foarte bună. Nu degeaba este pe locul 2, se bate la campionat. O echipă omogenă, începe să se omogenizeze. Cu un antrenor bun care este foarte eficient până acum. Atmosfera incredibilă. Fanii au cântat din minutul 1 până în 90. Chair am fost impresionat de această galerie. Nu degeaba are acest nume în fotbalul românesc”, a punctat marcatorul golului alb-verzilor.

Și-a dorit tricoul lui Sefer

Toma Bodri nu a mers să facă schimb de tricou după ultimul fluier al partidei. ”Cred că m-am întâlnit cu Toni Sefer. Îl știu de mic copil. Suntem aceeași generație. Ne știm de mult timp și a fost o plăcere să mă revăd cu el”, a punctat el, întrebat ce tricou ar vrea.

Colegii săi au făcut aceste gesturi, iar arădeanul a spus că merge după interviu să i-l ceară. ”Nu i l-am cerut, dar poate trebuia să o fac. Am văzut, poate i-l cer acum după”, a completat fotbalistul care joacă alături de fratele său geamă, Luca Bodri, la Dumbrăvița.

Bodri e de părere că Dumbrăvița merita penalty

În minutul 50, Dussaut l-a faultat pe Martinov în careu. La fel ca antrenorul Cosmin Stan, și Bodri consideră că trebuia dat penalty.

”Într-un fel, da. A fost o fază controversată acolo la 1-1. Se putea da, se putea da penalty… Din partea mea, cât de cât s-a văzut penalty. Nu știu, trebuie să vedem faza și apoi ne lămurim în mare”, a spus jucătorul, întrebat dacă e dezamăgit după meci.

Dumbrăvița nu se întoarce în Banat după acest meci

Sâmbătă, CSC Dumbrăvița joacă în campionat la FK Miercurea Ciuc, iar echipa nu revine acasă după această deplasare făcută la București, pentru meciul de Cupă cu Rapid.

”Am făcut destul de multe ore pe drum, am ajuns destul de încărcați, dar ne-am asumat acest risc ca echipă, încă de la începutul sezonului, și ne obișnuim cu acest tempo”, a punctat Toma Bodri despre această privință.

În etapa a 2-a a fazei grupelor Cupei României, Dumbrăvița e gazdă în fața campioanei CFR Cluj, iar în runda a treia va evolua în deplasare la CSM Alexandria.

În campionat, CSC Dumbrăvița ocupă locul 13, cu 13 puncte acumulate în zece meciuri. În runda a 11-a joacă în deplasare la FK Miercurea Ciuc (locul 6, 17 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

Anda DELIU 19 Oct. 2022, 12:59 Cupa României
Pe aceeași temă