Sud-coreeni la Rapid II!

08 Dec. 2011, 23:24 Liga 2

Triunghiularul de marți de la Roșu a adus și două figuri exotice în formulele folosite de Florea Drăghici în meciurile cu Afumați și Chiajna II. Astfel, satelitul Rapidului a folosit doi juniori sud-coreeeni pe toată perioada meciului cu Afumați și apoi în primele 10 minute ale meciului cu Chiajna II.

Cel mai răsărit a părut a fi mijlocașul Ho Deok Yeom (păr roșcat, foto stânga) care a depășit bariera lingvistică și a dat pase interesante colegilor de echipă. În schimb, fundașul stânga Yi Yong Ki a avut unele dificultăți în fața lui John Anapuene de la Afumați.

Oficialii rapidiști par a fi mulțumiți de prestațiile celor doi sud-coreeni mijlocașul Ho Deok Yeom (19 ani) și fundașul Yi Yong Ki (18 ani). Astfel, cei doi au fost chemați din nou miercuri, fiind folosiți în amicalul cu Cernica. O decizie finală în privința celor doi se va lua în aceste zile, poate chiar vineri.

Amical cu Berceniul, anulat

Criza de efectiv a Berceniului, care are mai mulți accidentați după ultimele amicale, a dus la anularea amicalului cu echipa ilfoveană. În aceste condiții, giuleștenii vor avea programat mâine doar un simplu antrenament. Într-o discuție purtată în această serie cu antrenorul Florea Drăghici, acesta și-a exprimat dorința de a mai antama un amical săptămâna viitoare înainte de a le da vacanță elevilor săi

Articol și foto de Mihai ANDRIEȘ

08 Dec. 2011, 23:24 Liga 2
Pe aceeași temă