Amicalul în familie al Rapidului, câștigat la scor de băieții lui Daniel Pancu. Giuleștenii mai au un singur jucător indisponibil pentru jocul cu CSM Reșița

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 10:39 Pregătiri, amicale

În ciclul acestei săptămâni de pregătire a următorului meci în campionat, cel de duminică cu CSM Reșița, Daniel Pancu a inclus și un joc test în familie care a ținut 60 de minute. Miercuri, Rapid și-a întâlnit echipa secundă și a învins-o cu 4-0. Antrenorul a avut la dispoziție și o serie de jucători accidentați în ultima perioadă.

Pe terenul secund din Regie, Rapid a jucat, miercuri, un meci „în familie” contra formației secunde, ocupanta locului 3 în Liga a 4-a București. Partida, desfășurată pe durata a 60 de minute, cu două reprize a câte jumătate de oră, a fost câștigată cu 4-0 de jucătorii conduși de pe margine de Daniel Pancu. Golurile au fost marcate de Alin Cârstocea (25), Marian Drăghiceanu (35) și Valentin Alexandru (53, 59).

Piriz, Ignat, Cârstocea și Finica și-au revenit după accidentări

În acest meci, Pancu a avut la dispoziție lotul aproape complet. Facundo Piriz, Cristian Ignat, Alin Cârstocea și Enrichi Finica s-au refăcut după accidentările suferite și au evoluat în testul cu Rapid II, ultimul chiar reușind să deschidă scorul.

Nu a jucat însă Robert Băjan, fundaș care are nevoie de repaus după ce și-a spart capul în meciul de la Timișoara, când și-a făcut adversarul KO și a fost eliminat direct. De suspendare a scăpat Valentin Alexandru, marcator a două goluri în acest joc, atacantul lipsind din acest motiv la partida cu ASU Poli.

Daniel Pancu a folosit următorii jucători: Tătaru – I. Voicu, Cr. Ignat, Bg. Manole, Finica – Piriz, Cârstocea – G. Crețu, Drăghiceanu, Labeau – Val. Alexandru

Pentru Rapid II, Marian Rada i-a utilizat pe: Achiriloaei (Lefter 31′) – Arpentin, Catrici, Stănici (G. Neacșu 45′), Culda – A. Gheorghe (Babaua 40′), Gogan – An. Dumitrescu (Despa 31′), Pănoiu, C. Ilie (Ghineț 31′) – N. Georgescu (Ad. Nițu 45′)

Rapid ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 2, iar în etapa a 24-a joacă duminică, în Regie, de la ora 12:30, cu CSM Reșița.

Formația secundă a Rapidului joacă vineri, de la ora 15:00, pe stadionul Coresi, Unirea Politehnica București, în etapa a 18-a a Ligii 4.

Foto: FC Rapid 1923

Marius ANGHEL 05 Mar. 2020, 10:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă