Amicalul în familie al Rapidului, câștigat la scor de băieții lui Daniel Pancu. Giuleștenii mai au un singur jucător indisponibil pentru jocul cu CSM Reșița

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Mar. 2020, 10:39 Actualizat: 05 Mar. 2020, 10:40 Pregătiri, amicale

În ciclul acestei săptămâni de pregătire a următorului meci în campionat, cel de duminică cu CSM Reșița, Daniel Pancu a inclus și un joc test în familie care a ținut 60 de minute. Miercuri, Rapid și-a întâlnit echipa secundă și a învins-o cu 4-0. Antrenorul a avut la dispoziție și o serie de jucători accidentați în ultima perioadă.

Pe terenul secund din Regie, Rapid a jucat, miercuri, un meci „în familie” contra formației secunde, ocupanta locului 3 în Liga a 4-a București. Partida, desfășurată pe durata a 60 de minute, cu două reprize a câte jumătate de oră, a fost câștigată cu 4-0 de jucătorii conduși de pe margine de Daniel Pancu. Golurile au fost marcate de Alin Cârstocea (25), Marian Drăghiceanu (35) și Valentin Alexandru (53, 59).

Piriz, Ignat, Cârstocea și Finica și-au revenit după accidentări

În acest meci, Pancu a avut la dispoziție lotul aproape complet. Facundo Piriz, Cristian Ignat, Alin Cârstocea și Enrichi Finica s-au refăcut după accidentările suferite și au evoluat în testul cu Rapid II, ultimul chiar reușind să deschidă scorul.

Nu a jucat însă Robert Băjan, fundaș care are nevoie de repaus după ce și-a spart capul în meciul de la Timișoara, când și-a făcut adversarul KO și a fost eliminat direct. De suspendare a scăpat Valentin Alexandru, marcator a două goluri în acest joc, atacantul lipsind din acest motiv la partida cu ASU Poli.

Daniel Pancu a folosit următorii jucători: Tătaru – I. Voicu, Cr. Ignat, Bg. Manole, Finica – Piriz, Cârstocea – G. Crețu, Drăghiceanu, Labeau – Val. Alexandru

Pentru Rapid II, Marian Rada i-a utilizat pe: Achiriloaei (Lefter 31′) – Arpentin, Catrici, Stănici (G. Neacșu 45′), Culda – A. Gheorghe (Babaua 40′), Gogan – An. Dumitrescu (Despa 31′), Pănoiu, C. Ilie (Ghineț 31′) – N. Georgescu (Ad. Nițu 45′)

Rapid ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 2, iar în etapa a 24-a joacă duminică, în Regie, de la ora 12:30, cu CSM Reșița.

Formația secundă a Rapidului joacă vineri, de la ora 15:00, pe stadionul Coresi, Unirea Politehnica București, în etapa a 18-a a Ligii 4.

Foto: FC Rapid 1923

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 05 Mar. 2020, 10:39 Actualizat: 05 Mar. 2020, 10:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă