Viitorul Pandurii, în situație critică! Jucătorii ar intenționa să ceară falimentul propriului club

Andrei PASCU 23 Sep. 2024, 18:07 Liga 2
Viitorul Pandurii, în situație critică! Jucătorii ar intenționa să ceară falimentul propriului club

Situația echipei Viitorul Pandurii este una gravă, iar falimentul nu e deloc o ipoteză imposibilă. Cumva, mai mult sau mai puțin, antrenorul Călin Cojocaru a confirmat problemele, iar noi detalii ies la iveală în ceea ce privește amplitudinea exactă a situației ultimei clasate din Liga 2. Viitorul Pandurii pare o echipă condamnată și la retrogradare, dacă ne raportăm la cum a evoluat în meciurile din campionat până acum.

Clubul din Târgu Jiu nu a îndeplinit planul de reorganizare prin care poate ieși din insolvență și riscă falimentul în următoarele luni. Până atunci, jucătorii sunt neplătiți de șase luni se pare și ar intenționa să își ceară drepturile salariale în instanță!

Viitorul Pandurii, în situație critică!

Echipa are o traiectorie neașteptată în acest sezon, din punct de vedere sportiv și din punctul de vedere al gestionării situației insolvenței, dar și a datoriilor curente. Potrivit Fanatik, în acest moment jucătorii au șase luni de restanțe salariale, iar din acest motiv s-ar putea ca evoluțiile din teren, din Liga 2, să și arate atât de rău.

Călin Cojocaru a tras un semnal de alarmă la adresa conducerii, iar fotbaliștii din lotul Viitorului Pandurii ar intenționa, potrivit sursei amintite, să își angajeze avocați și să ceară în instanța plata datoriilor, solicitând, astfel, și falimentul clubului. Pare o situație din care e mai greu să ieși, dar rămâne de văzut cum vor trata situația conducătorii.

(…) ”Conducerea e cea care trebuie să se ocupe. Avem un patron potent financiar și totul depinde de dumnealui, dacă mai vrea să aibă echipă la Liga 2. Eu și stafful meu nu suntem magicieni! Vrem să avem posibilitatea să muncim, nu să pierdem timpul pe la Liga 2.

Deja am acumulat o mare frustrare: m-am săturat să mă plimb pe la Liga 2 și să fiu loser (n.r. – victimă). Pot face altceva în weekend. Indiferent unde am antrenat, nu am avut un start de sezon așa slab, dar erau și alte condiții. Nu vreau să mă plâng, dar asta e realitatea. Nu vrea să fiu turist prin Liga 2. Ne merităm din plin ultimul loc.

Nu văd dorință din partea jucătorilor. E adevărat că suntem cel mai tânăr lot, dar nu avem mentalitate”, a precizat Călin Cojocaru la jumătatea lunii septembrie.

Formația din Târgu Jiu are și probleme sportive

Viitorul Pandurii are doar 1 punct în clasamentul Ligii 2, după șapte meciuri disputate, cu un golaveraj de trei goluri marcate și 21 primite. Prima echipă aflată deasupra ei este Unirea Ungheni, cu 3 puncte după șase meciuri disputate.

În etapa a 8-a din Liga 2, Viitorul Pandurii va evolua pe teren propriu, contra Unirii Ungheni.

Foto: Viitorul Pandurii și CS Mioveni

Andrei PASCU 23 Sep. 2024, 18:07 Liga 2
Pe aceeași temă