Prima reacție a clubului Viitorul Pandurii după decizia falimentului său! FCU Craiova a comentat la mesajul gorjenilor

Marius ANGHEL 16 Oct. 2024, 12:42 Liga 2
Prima reacție a clubului Viitorul Pandurii după decizia falimentului său! FCU Craiova a comentat la mesajul gorjenilor

Viitorul Pandurii Târgu Jiu își oprește continuitatea în Liga 2 și în orice altă competiție odată cu declararea falimentului de către Tribunalul Gorj, lucru întâmplat marți, 15 octombrie 2024.

Rezultatele sale din acest sezon, un egal în nouă etape, vor fi anulate, iar campionatul va continua cu o echipă în minus, urmând ca, la finalul play-out-ului, barajul care determina a cincea retrogradată în Liga 3 să nu mai aibă loc, fiindcă vor pica doar patru formații în noile condiții.

După decizia Tribunalului Gorj, Viitorul Pandurii a reacționat pe contul său de instagram cu un mesaj la care a comentat și adversara din campionat FCU Craiova.

Reacția clubului Viitorul Pandurii după decizia falimentului său!

Clubului Viitorul Pandurii Târgu Jiu i-a fost deschisă procedura generală a falimentului de către Tribunalul Gorj, după ce au fost admise cererile Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Gorj și administratorului judiciar FORINSOLV SPRL.

”Dizolvă debitoarea Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Targu Jiu”, ”Dispune notificarea de către lichidator a intrării în faliment către toţi creditorii, debitoare” sau ”Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului şi îndeplinirea celorlalte operaţiuni de lichidare” sunt trei fragmente din soluția pe scurt dictată Tribunalul unde președinte este chiar soția patronului clubului.

  • Deși un nou termen în procesul falimentului fusese dat în urmă cu o lună pentru ianuarie 2025, Viitorul Pandurii a acționat rapid și și-a cerut falimentul mai repede, acum, pentru a nu mai juca în campionatul Ligii 2 în weekend, când ar trebui să organizeze meciul cu Unirea Ungheni, în cadrul etapei a 10-a.

Prima reacție a echipei gorjene a venit pe pagina sa de Instagram:

”SFÂRȘIT DE DRUM!
Tribunalul Gorj a aprobat astăzi (n.r. – marți, 15 octombrie) cererea de intrare în faliment inițiată de clubul nostru. Astfel, după 7 sezoane consecutive la nivelul ligii secunde, Viitorul Pandurii Târgu Jiu își oprește activitatea aici. Un proiect început cu foarte multă ambiție și entuziasm, unul cu realizări notabile, dar care de astăzi se încheie.”

FCU Craiova a comentat la mesajul clubului gorjean: ”Păcat!”

La postare a fost pusă o poză cu un prim 11 de jucători de la meciul din Cupa României susținut contra Corvinului, făcută alb-negru, iar printre cei care comentează se numără și FCU Craiova, adversară din Liga 2. ”Păcat!”, a fost reacția clubului lui Adrian Mititelu, alături de două emoticoane, dintre care unul înfățișând o față cu ochi înlăcrimați.

Ulterior, Viitorul Pandurii a distribuit un videoclip cu goluri marcate de foști jucători ai săi, într-o perioadă în care alta era atmosfera la club, și, mai apoi, a pus un colaj cu mai multe fotografii, alături de un mesaj cu cea mai importantă realizare a clubului, jucarea semifinalei Cupei României în sezonul 2020-2021, dar și anul înființării și cel al desfințării, cel din urmă fiind scris greșit.

  • 22 este locul ocupat de Viitorul Pandurii Târgu Jiu în clasamentul Ligii 2, ultimul, cu 1 punct acumulat în 9 meciuri și un golaveraj dezastruos: 3-27. După ce va constata falimentul, FRF va exclude clubul din campionat și îi va anula rezultatele, conform regulamentului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by gorjenii (@gorjenii)

 

 

Marius ANGHEL 16 Oct. 2024, 12:42 Liga 2
Pe aceeași temă