Chin și jale în meciul dintre FC Brașov și CSM Slatina. Daniel Oprescu: ”Ne mulțumește și rezultatul de egalitate, avem, așa, o circumstanță”

Adi MARICA 02 Oct. 2022, 16:16 Liga 2

FC Brașov și CSM Slatina au terminat la egalitate meciul lor direct din acest sezon regular de Liga 2, scor 0-0 pe stadionul Tineretului, după o evoluție modestă per total, dar cu oltenii ratând două ocazii uriașe în partea secundă.

FC Brașov și CSM Slatina au avut o prestație de ”județ”

Prima repriză a fost de neprivit, cu un joc de ”județ” prestat de jucătorii ambelor echipe.

Deși Dan Alexa a făcut cinci schimbări în primul 11 față de meciul din Cupa României (pierdut la loviturile de departajare cu FC Hermannstadt), FC Brașov n-a fost in stare sa producă nimic, iar Slatina lui Daniel Oprescu, cu doar o rezervă în lot din echipa trimisă în jocul din Cupă la Ocna Mureș, a stat ”la cutie” și nu a riscat nimic.

Surprinzător, cei doi antrenori nu au făcut nicio schimbare la pauză. Ulterior, Alexa și-a pierdut răbdarea cu Mbombo și l-a trimis pe teren pe Angelov (54), dar oltenii au fost mai periculoși în două rânduri, prin Luis Nițu și Leață!

Exasperat de jocul prost, Alexa a epuizat schimbările în minutul 65, atunci când a operat patru schimbări în același timp! După câteva minute a răspuns și antrenorul Slatinei cu trei schimbări.

Până la final nu s-a jucat nimic, iar centralul Sergiu Anton a pus capăt chinului.

Dan Oprescu, mulțumit cu punctul de la Brașov

Antrenorul Slatinei s-a arătat mulțumit cu punctul obținut la Brașov și a sintetizat plastic rezultatul: ”Când nu reușești să câștigi, important este să nu pierzi!”

”Un meci slab între două echipe care s-au blocat una pe cealaltă. Ne mulțumește și rezultatul de egalitate, avem, așa, o circumstanță. Am avut cea mai mare ocazie, dar, totuși, în mod normal trebuie să avem mai multe ocazii, pentru că trebuia să speculăm faptul că ei erau în spatele nostru în clasament și nu trebuia să ne mulțumim că un rezultate de egalitate ne menținea la aceeași distanță de puncte în continuare. Nu am reușit să facem lucrul ăsta și, până la urmă, știți cum e, când nu reușești să câștigi, important este să nu pierzi!”, a spus Oprescu la finalul partidei.

Brașovul, pe locul 14, Slatina e pe poziția a 9-a

Cu două meciuri rămase de disputat în etapa a 8-a a Ligii 2, FC Brașov ocupă locul 14, cu 9 puncte, iar CSM Slatina se află pe poziția a 9-a, cu 12 puncte.

În runda a 9-a, FC Brașov joacă în deplasare la Viitorul Pandurii Târgu Jiu (locul 10, 12 puncte), sâmbătă, de la ora 11:00, iar CSM Slatina a fost programată să evolueze tot sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu FK Miercurea Ciuc (locul 3, 16 puncte).

FC BRAŞOV – CSM SLATINA 0-0

FC Brașov: Micu – Marc, Fustar (cpt.), Tud. Oltean – Izata – Lascu (Jovanovic 65′), Spătaru (Lambrinoc 65′), Negrean (Vas. Constantin 65′), Dumbravă (Kirilenko 65′) – Chică-Roșă, Mbombo (Angelov 54′)
Rezerve neutilizate: Mikulic – T. Cociș, Mitrov, Joao Amorim
Antrenor: Dan Alexa

CSM Slatina: I. Pop – Mitran (C-tin. Radu 34′), Gherghe, Sălcianu, Pisăru – Dav. Oprescu (Trancă 71′), Trașcu (Al. Popovici 71′), D. Toma, Leață (Cr. Dinu 71′) – Doman (cpt.)(M. Șerban 90+3′), L. Nițu
Rezerve neutilizate: Preduț – Palade, Alexandre Oliveira, M. Manea
Antrenor: Daniel Oprescu

Stadion: Tineretului (Braşov). Arbitru central: Sergiu Anton (Bucureşti). Arbitri asistenți: Doru Nicolae Petre (Bucov – Prahova) și Marius Bălan (Cluj-Napoca). Arbitru de rezervă: Mădălin Dicu (Bucov – Prahova). Observator arbitri: Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca). Delegat joc: Mihai Prunariu (Târgu Jiu).

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-8-toate-meciurile-de-astazi-incep-la-ora-1100-sc-otelul-joaca-pentru-a-reveni-pe-locul-1-fk-miercurea-ciuc-poate-urca-pe-podium-19247827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-progresul-spartac-face-memoriu-dupa-jocul-cu-unirea-dej-catalogheaza-arbitrajul-drept-penibil-si-cere-sanctiuni-si-pentru-adversari-brigada-a-fost-luata-cu-as-19247919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ciprian-danciu-dupa-ce-minaur-a-murit-frumos-la-iasi-nu-am-venit-ca-mielul-la-taiere-ca-o-echipa-resemnata-ne-am-dorit-sa-scoatem-punct-sau-puncte-antrenorul-19247930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/iulian-muntean-foarte-suparat-pe-gazon-si-situatia-de-la-ripensia-dupa-esecul-cu-dumbravita-nu-cred-ca-am-vazut-un-teren-in-liga-2-pe-care-sa-nu-poti-sa-dai-o-pasa-s-a-vazut-ca-nu-avem-var-19247918

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-dupa-succesul-cu-minaur-baia-mare-a-fost-greu-sa-i-desfacem-cum-explica-pasul-inapoi-al-iasiului-dupa-golul-marcat-19247822

Adi MARICA 02 Oct. 2022, 16:16 Liga 2
Pe aceeași temă