Nicolae Croitoru se așteaptă la un play-out dificil pentru Poli Timișoara, inclusiv la primul joc, cu Dunărea Călărași: ”Nu va fi ușor, dar sperăm ca la final lucrurile să fie așa cum ne dorim cu toții””

Anda DELIU 18 Mar. 2022, 09:39 Liga 2

Poli Timișoara joacă în Grupa A din play-out-ul Ligii 2, iar primul meci îl are acasă, cu Dunărea Călărași, sâmbătă, de la ora 14:00. Chiar dacă acest prim joc e accesibil, antrenorul alb-violeților e convins că meciul va fi foarte dificil, mai ales că echipa sa trebuie să se readapteze la stadionul Știința, după de ”Dan Păltinișnu” a fost închis.

Obiectivul Politehnicii, evitarea locului de baraj

Nicolae Croitoru crede că toate cele șase meciuri din play-out vor fi foarte grele. ”Prima etapă din play-out este primul meci din șase jocuri foarte dificile, în care fiecare punct este foarte important. Avem față de Șelimbăr, echipa aflată deasupra noastră, un deficit de două puncte. Asta face ca misiunea noastră să fie foarte dificilă, dar, în ciuda acestei situații, suntem încrezători că putem recupera diferența și termina sezonul fără griji. Nu va fi ușor, fiecare joc va fi foarte dificil. Ne pregătim pentru a avea un final de sezon foarte bun și sperăm ca la final lucrurile să fie așa cum ne dorim cu toții”, a declarat antrenorul echipei timișorene.

Echipa nu e relaxată, deși e favorită certă în acest meci

Dunărea Călărași e ca și retrogradată cu cele 7 puncte pe care le are, de trei ori mai puțin decât trupa alb-violetă, dar poliștii nu-și permit să fie relaxați la acest meci.

”Dunărea a avut, într-adevăr, rezultate modeste în tot acest campionat, nu doar în acest an. Asta se datorează și faptului că au fost schimbări la nivelului lotului, sunt mulți jucători tineri, doar câțiva mai vechi, precum Stoica și Țenea (n.r. – Alexandru Stoica nu mai este la echipă). Nu cred că poate fi vorba de o relaxare. Toată lumea este concentrată, este responsabilă și consideră că fiecare joc este foarte important și de aceea, tratăm cu maximă seriozitate. Noi încercăm să luăm din această presiune, eu cred că trebuie să ne concentrăm pe ceea ce avem de făcut în terenul de joc și la antrenament”, a mai precizat Nicolae Croitoru.

Jucătorii se reacomodează cu Știința

La acest joc va lipsi Ioan Mera, accidentat, astfel că Scutaru va fi ”stâlpul” principal al defensivei. Experimentatul fundaș a vorbit despre reacomodarea echipei la terenul de pe Știința.

”Ne gândim la fiecare meci, la victorie. Trebuie să facem puncte cât mai multe și sâmbătă va fi primul meci cu care să începem. Sper să câștigăm și să nu fim relaxați. Într-un fel, m-am așteptat (n.r. – Poli să fie pe loc de baraj), am văzut și celelalte rezultate. Sper să nu fie apăsător. Noi venim în fiecare zi la antrenamente. Ne pregătim 100 la sută, și facem tot ce spune antrenorul. Sper să se vadă lucrurile pozitive. Pe vremuri, știam bine terenul de pe Știința. Apoi, ne-am schimbat și am am făcut antrenamentele dincolo, și ne-am adaptat la condițiile de pe «Dan Păltinișanu». Sperăm să ne readaptăm cât mai repede și să se vadă asta în jocurile noastre”, a spus Scutaru.

Cu 21 de puncte, Poli Timișoara e pe locul 5 în Grupa A din play-out-ul Ligii 2, poziție care duce la barajul de evitare a retrogradării. Dunărea Călărași e pe locul 5, direct retrogradabil, cu 7 puncte. Meciul direct dintre acestea, din prima etapă a play-out-ului Ligii 2, are loc sâmbătă, de la ora 14:00, pe arena Știința.

Declarațiile făcute de Nicolae Croitoru și Cristian Scutaru înainte de meciul Poli Timișoara – Dunărea Călărași:

https://www.youtube.com/watch?v=TAq22Zw98IE

Foto și video: Politehnica Timișoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-expertize-la-stadionul-dan-paltinisanu-s-a-descoperit-cauza-exacta-care-a-dus-la-stingerea-nocturnei-iar-presedintele-cj-timis-a-spus-in-ce-conditii-ar-fi-de-acord-cu-redeschid-19223465

https://liga2.prosport.ro/seria-1/timpul-nu-e-in-avantajul-dunarii-calarasi-dar-ridicarea-interdictiei-la-transferuri-e-vazuta-ca-o-realizare-clubul-e-aproape-liga-3-administratorul-judiciar-surprinde-salariile-pot-creste-19223491

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sapte-jucatori-din-liga-2-de-la-tot-atatea-echipe-convocati-la-romania-u19-pentru-turul-de-elita-din-croatia-ultima-runda-inainte-de-euro-19223486

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-incepe-play-out-ul-cu-un-joc-acasa-cu-dunarea-calarasi-parerea-lui-nicolae-croitoru-despre-programul-echipei-sale-19223324

https://liga2.prosport.ro/seria-1/play-off-ul-ligii-2-incepe-cu-un-meci-de-foc-intre-primele-doua-clasate-in-play-out-un-singur-joc-nu-se-disputa-la-matineu-programul-primei-etape-19223303

Anda DELIU 18 Mar. 2022, 09:39 Liga 2
Pe aceeași temă