CS Mioveni se gândește la promovare și de pe traseul barajului. Ștefan Blănaru, după eșecul cu ”FC U” Craiova: ”Avem șanse. Nici echipele din Liga 1 nu sunt prea bune în fața porții.” Ce formație ar vrea să evite

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 12:47 Liga 2

CS Mioveni a înregistrat primul eșec în play-off-ul Ligii 2. Liderul U Craiova 1948 SA s-a dovedit un adversar mult prea puternic pentru echipa lui Alexandru Pelici, care la finalul confruntării de pe ”Ion Oblemenco” s-a văzut învinsă cu 2-4. Atacantul Ștefan Blănaru și-a spus impresiile.

Blănaru a aprins imaginația Mioveniului încă din minutul 2, când a deschis scorul în derby-ul de vineri seară. Din păcate pentru echipa lui, avantajul nu a ținut decât până în minutul 59, când Compagno a egalat, iar de acolo oltenii au prins încredere și s-au impus în final la două goluri.

Ștefan Blănaru: ”La 1-0 și ei au avut ocaziile lor”

Blănaru a recunoscut faptul că rezultatul este unul corect, în ciuda faptului că a dat vina și pe un oarecare ghinion. În opinia sa, dacă Mioveni ar fi reușit să marcheze din ocaziile pe care le-a avut ulterior, atunci ar fi putut să ia cele trei puncte.

Ștefan Blănaru e convins că U Craiova 1948 SA e în mare parte promovată în Liga 1.

”Am marcat un gol, am deschis scorul. Probabil că la acea ocazie ulterioară, dacă făceam 2-0, cred că meciul era închis. Nu cred că mai aveam probleme, dar la 1-0 și ei au avut ocaziile lor, nu trebuie să fim nesimțiți, să zic așa. Au avut ocazii foarte mari, dar cred că dacă noi făceam 2-0, soarta partidei era tranșată.

Noi în mod normal ne închidem foarte bine, drept dovadă am luat puține goluri în acest play-off. Azi am luat patru și eram neînvinși până acum. Uite că a venit prima înfrângere, într-un moment greu. Cred că FC U Craiova în proporție de 90 la sută e promovată”, a declarat Ștefan Blănaru la microfonul DigiSport.

Ștefan Blănaru se gândește la promovare și de pe traseul barajului: ”Sperăm să prindem un adversar din Liga 1 mai slab cotat dacă ajungem acolo” 

Dat fiind eșecul de vineri, CS Mioveni trebuie să se uite și la alte meciuri în acest moment, în opinia lui Blănaru. Va fi cu ochii pe partida dintre Rapid și FK Csikszereda, în care le va ține pumnii ciucanilor.

Jucătorul lui Alexandru Pelici a vorbit și despre promovarea în Liga 1, de pe locurile de baraj. Acesta consideră că echipa pentru care evoluează poate accede în prima divizie și în acest mod, deși sezonul trecut CS Mioveni a pierdut promovarea chiar în urma unui baraj cu Chindia Târgoviște. Blănaru a numit echipa pe care nu o vrea în eventualul baraj de Liga 1, Viitorul Constanța.

”Normal că acum ne uităm și la adversare. Dacă băteam azi, depindeam doar de noi, dar mai sunt patru finale, nu e nimic pierdut. Dacă ajungem la baraj, pentru că obiectivul e și barajul, cred că avem șanse. Nici echipele din Liga 1 nu sunt prea bune în fața porții, nu prea marchează nici ele.

Sperăm să prindem un adversar din Liga 1 mai slab cotat dacă ajungem acolo. E un pic de diferență. Nu aș vrea să picăm însă cu Viitorul”, a mai spus Ștefan Blănaru, după U Craiova 1948 SA – CS Mioveni 4-2.

CS Mioveni, la un punct de Rapid, care are un meci în minus 

În urma eșecului din Bănie, CS Mioveni a rămas pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, cu 42 de puncte. Deasupra ei se clasează U Craiova 1948 SA, cu 49 de puncte, și Rapid, 43 de puncte. Giuleștenii nu au jucat încă în etapa a 6-a a play-off-ului. O vor face sâmbătă, de la 20:00, cu FK Csikszereda. Sub CS Mioveni se clasează Dunărea Călărași, 39 de puncte.

Echipa lui Alexandru Pelici are următorul meci cu FK Csikszereda, la Miercurea Ciuc. În tur, meciul s-a terminat la egalitate, 0-0.

Foto: Cătălin Ciupureanu / Sport Pictures și Remus Badea / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-s-a-detasat-in-play-off-dupa-victoria-cu-cs-mioveni-dar-eugen-trica-ramane-precaut-sansele-la-promovare-hai-sa-spunem-ca-au-crescut-putin-la-un-55-60-la-sut-19182331

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-analizat-esecul-mioveniului-la-craiova-pana-ne-am-trezit-din-pumni-era-destul-de-tarziu-din-pacate-cred-ca-a-fost-un-joc-frumos-placut-antrenorul-le-a-urat-su-19182309

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-a-scapat-de-rastignire-din-partea-fanilor-dupa-ce-a-reusit-primul-succes-cu-asu-poli-in-play-off-nu-prea-sunt-obisnuit-sa-castig-la-ultima-faza-19182216

 

Răzvan STÎNGĂ 01 May. 2021, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă