Seria rezultatele slabe continuă la Concordia Chiajna și după restanța cu CSM Reșița. Costel Oracă a recunoscut: ”Lucrurile devin din ce în ce mai îngrijorătoare”

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 12:05 Liga 2

Florin Bratu a plecat de la Concordia Chiajna, dar acțiunea în sine nu a produs vreo schimbare la nivelul echipei, momentan cel puțin. Ilfovenii nu au reușit să scoată nici măcar un rezultat de egalitate cu CSM Reșița, în restanța etapei a 10-a din Liga 2. Asta după ce nici cu Ripensia nu a obținut vreun punct, pe teren propriu, în etapa din weekendul trecut.

Banca tehnică a fost asigurată în meciul cedat cu 0-1 la Reșița de doi antrenori, Costel Oracă și Ion Moldovan, cei care vor asigura interimatul în partidele rămase de disputat în 2020.

Costel Oracă: ”Doar repriza a doua a fost aproape de ceea ce îmi doresc” 

Primul dintre ei, care îndeplinește funcția de antrenor principal interimar, a făcut o analiză a partidei din Valea Domanului. A declarat că în prima parte jucătorii nu s-au ridicat la un nivel foarte bun, motiv pentru care au și încasat golul, de la Cristian Danci (28).

Costel Oracă a apreciat însă evoluția din partea a doua, pentru că nivelul a fost apropiat de ce le-a cerut fobaliștilor alături de Ion Moldovan.

”Aveam nevoie ca de aer, ca să zic aşa, de un rezultat pozitiv, deoarece echipa noastră nu traversează o perioadă prea bună. Nu am reuşit să acumulăm puncte, şi sigur că, odată cu trecerea etapelor, lucrurile devin din ce în ce mai îngrijorătoare. În opinia mea, doar repriza a doua a fost aproape de ceea ce îmi doresc eu ca evoluţie de la echipă”, a declarat Costel Oracă, citat de Caraș Online.

Oracă a vorbit și despre amânarea partidei cu 24 de ore. Direcția de Sănătate Publică Ilfov nu a dat voie echipei din Chiajna să părăsească localitatea pentru că nu ar fi venit anumite rezultate ale testelor pentru COVID-19. În cele din urmă, acestea au sosit și au fost negative.

Legat de amânarea meciului cu 24 de ore, am avut nişte cazuri de COVID, şi am primit o adresă de la DSP. Nu veniseră rezultatele la timp şi nu ne-au dat voie să părăsim localitatea până nu avem testele, fie ele pozitive sau negative. Erau negative, era clar că plecăm, dar până nu au sosit acele teste nu am putut efectua deplasarea, deoarece aveam interdicţie, noi mai având cazuri şi la echipa a doua, şi la echipele de juniori. Se pare că e un focar destul de mare şi, din câte cunosc, ăsta a fost motivul”, a spus Oracă.

Concordia Chiajna e pe locul 17 în Liga 2 

Concordia Chiajna a fost la al doilea meci după plecarea lui Florin Bratu, dar a ajuns la trei eșecuri la rând odată cu înfrângerea de la Reșița. Anterior, a mai pierdut cu Farul (1-2) și Ripensia (0-1).

La momentul actual, echipa se clasează pe locul 17 în Liga 2, cu 9 puncte adunate în 11 meciuri. În runda a 12-a a campionatului ligii secunde, ilfovenii merg pe terenul celor de la FK Csikszereda, duminică, de la ora 11:00, meci devansat cu o zi după ce și partida de la Reșița a fost mutată cu 24 de ore.

Foto: Miruna Mihancea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-spart-gheata-si-a-castigat-primul-meci-acasa-dupa-mai-bine-de-un-an-alin-minteuan-jucatorii-erau-rupti-de-obositi-loviti-murdari-au-muncit-pentru-aceasta-v-19157160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-concordia-chiajna-are-doi-noi-antrenori-pe-banca-tehnica-dupa-demisia-lui-florin-bratu-costel-oraca-si-ion-moldovan-asigura-interimatul-in-meciurile-ramase-de-disputat-in-2020-cum-e-motiv-19157054

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-restanta-csm-resita-concordia-chiajna-se-disputa-astazi-de-la-ora-1400-dupa-ce-ieri-n-a-mai-avut-loc-iar-frf-l-a-reprogramat-a-doua-oara-19157042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-curiosul-caz-al-meciului-csm-resita-concordia-chiajna-reprogramat-de-doua-ori-de-frf-desi-regulamentul-interzice-acest-lucru-reactii-si-replici-suntem-acuzati-ca-am-respectat-19156928

Andrei PASCU 13 Nov. 2020, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă