Înfrângere după cinci ratări imense! CS Mioveni s-a înclinat pe teren propriu în fața Metaloglobusului

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 12:00 Campionat
Înfrângere după cinci ratări imense!** CS Mioveni s-a înclinat pe teren propriu în fața Metaloglobusului

CS Mioveni a pierdut, sâmbătă, pe propriul teren, al doilea meci din actuala stagiune. Galben-verzii au fost învinși de Metaloglobus București, cu 1-0, după ce, la 0-0, au ratat cinci ocazii mari de gol.

Argeșenii au început în forță partida de la Mioveni și s-au aruncat spre poarta adversară încă din primele minute. În prima repriză a fost însă un festival al ratărilor și, cum în fotbal ocaziile se răzbună, oaspeții au fost cei care au marcat. Ayza a dat startul ratărilor la poarta bucureștenilor, cu o reluare puțin peste cu capul, de la 16 metri. În minutul 5, Rădescu scapă singur cu portarul, dar greșește execuția și trage pe lângă. În minutul 12, Năstăsie scapă și el singur cu portarul, dar nu controlează cum trebuie balonul și goalkeeper-ul reține. Trei minute mai târziu, Florescu scapă și el singur pe stânga, dar nu reușește să-l învingă pe portar, acesta respingând in extremis. În minutul 20, același Florescu scapă iar singur, dar portarul respinge din nou în ultimul moment. Iar în minutul 25, Ayza reia și el puțin peste, deși era singur cu portarul în 6 metri.

Toate aceste ratări s-au răzbunat în minutul 34, însă golul oaspeților a fost marcat din off-side, nesemnalizat de tușier. Repriza se încheie cu un șut bombă al lui Negoiță de la 30 metri din lovitură liberă, portarul fiind din nou la post și respingând in extremis.

În repriza a doua, Mioveniul a forțat înscrierea golului, dar jocul nu a mai fost deloc consistent. Au apărut și greșelile, iar oaspeții au avut câteva contraatacuri periculoase. Ocazii mari nu au mai fost la poarta bucureștenilor, însă Ayza și Rădescu au avut două oportunități de a înscrie. De partea cealaltă, Răileanu, Ghenovici și Robu ratează și ei despinderea pe tabelă. Meciul se încheie cu o nouă ocazie a Mioveniului, un șut puternic și periculos al lui Neagoe din interiorul careului, mingea trecând puțin peste transversală.

CS Mioveni pierde așadar trei puncte pe propriul teren, într-un meci pe care l-a avut la început în mână și totodată galben-verzii cad în clasament un loc, până pe 8, rămânând de două etape cu doar 22 puncte adunate. Etapa următoare, este una intermediară, miercuri, iar CS Mioveni va evolua în deplasare la Academica Clinceni.

De partea cealaltă, Metaloglobus a acumulat 19 puncte și a urcat pe locul 12. În etapa intermediară, miercuri, de la ora 14:00, joacă pe teren propriu cu AFC Hermannstadt.

CS MIOVENI – METALOGLOBUS BUCUREȘTI   0-1 (0-1)
Mădălin Martin 34′

F. Croitoru – Tirică, Gugu (M. Vintilă 59′), Cip. Negoiță, Ed. Stoica – Mîrzeanu (Andr. Neagoe 46′), Trașcu – Rădescu, Ed. Florescu (Ed. Neacșu 74′), Ayza (cpt.) – C. Năstăsie
Rezerve neutilizate: Val. Dima – Al. Ichim, Iamandi, Cioc
Antrenor: Gheorghe Mihali

Rob. Geantă – Robu, Mitroi (cpt.), Caramalău, Sava, Asanache – Ant. Popa, Răileanu, Ghenovici (Șt. Stîngă 74), Șt. Niculae (I. Marian 69) – Martin (Potecea 45)
Rezerve neutilizate: Mih. Nedelcu – Fl. Iordache, , Negotei, G. Coman,
Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Stadion: Orășenesc (Mioveni – Argeș); Spectatori: 300; Arbitru: Cristian Georgescu (București); Asistenți: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) și Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: fb CS Mioveni

Marius ANGHEL 06 Nov. 2017, 12:00 Campionat
Pe aceeași temă