Chindia a pierdut primul amical al verii. Târgoviștenii i-au avut în primul „11” pe ambii dinamoviști pe care îi vrea împrumut

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:04 Pregătiri, amicale
Chindia a pierdut primul amical al verii.** Târgoviștenii i-au avut în primul

Reunită încă de miercurea trecută, Chindia Târgoviște a și desfășurat primul amical din această perioadă de pregătire de vară. Formația dâmbovițeană a susținut doar două zile de antrenamente, iar, vineri, antrenorul Nicolae Croitoru și-a urmărit elevii într-un test. 

Chindia a întâlnit, vineri după-amiază, pe stadionul „Eugen Popescu” pe fosta colegă de campionat Juventus București, nou-promovată în Liga 1. Trupa lui Daniel Oprița s-a impus cu 2-0.

În primul „11” aliniat de Chindia s-au aflat și cei doi jucători aduși de la Dinamo, Denis Ciubotariu (19 ani – fundaș) și Mihai Neicuțescu (20 ani – atacant). Ambii au evoluat în ultimul sezon pentru echipa secundă a lui Dinamo, în Liga 3, sau la echipa Under 19 a clubului, iar Chindia vrea să-i împrumute pentru noul sezon.

În repriza secundă au evoluat și ceilalți doi jucători aduși de la echipele de Liga 3, atacantul Alin Neguț de la FC Aninoasa și Lucian Acasandrei de la Flacăra Moreni.

Chindia: Aioani – Martac, D. Ciobotariu, Ispas, Dumitrașcu – Nisipeanu, L. Mihai, Honciu, C. Stoica – Necuițescu, Cr. Neguț
Au mai jucat: Meilă – Acasandrei, Pencea, Grigore, A. Neguț, Ioniță, Neacșu, G. Matei, Năstase, Negulescu, Vîrtej și Țilică.

Cristian Cherchez nu a evoluat, fiindcă e ușor accidentat, în timp ce Marian Vătavu și Vlăduț Parghel au fost învoiți.

Foto: Gazeta Dâmboviței

Marius ANGHEL 26 Jun. 2017, 18:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă