Marțian, finanțatorul de la UTA, este bănuit că ar paria pe meciurile echipei sale. Hurdubaie: „L-am chemat la Comisia de Integritate”

Mihai Andries 07 May. 2014, 16:57 Campionat
Marțian, finanțatorul de la UTA, este bănuit că ar paria pe meciurile echipei sale.** Hurdubaie:

Surse de la „Casa Fotbalului” au dezvăluit pentru ProSport faptul că Adrian Marțian, patronul celor de la UTA, se va prezenta săptămâna viitoare la Comisia de Integritate. Motivul este legat de faptul că omul de afaceri din Arad ar paria sume mari pe meciurile în care joacă juniorii echipei sale.

Partida dintre Olimpia Satu Mare și UTA a fost scoasă de la casele de pariuri din cauza incidentelor care au avut loc cu o seară înainte, relatate pe larg de Liga2.ro. Marțian nu a putut fi contactat pentru a oferi o declarație referitoare la informația conform căreia, săptămâna viitoare, va trebui să ofere explicații prietenului său vechi, Ioan Hurdubaie, membru al Comisiei de Integritate.

Acesta din urmă a comentat scurt pentru ProSport prezența de săptămâna viitoare a lui Marțian la Comisia de Integritate: „Da, este adevărat. Am vorbit cu el și l-am chemat”, a declarat Hurdubaie.

Săptămâna viitoare, la FRF, vor mai fi prezenți alți patru reprezentați ai echipei UTA, șeful Departamentului de Integritate citându-i la începutul lunii mai pe Dorin Micșa – președintele executiv, Stelian Gherman – antrenor și pe jucătorii Horvat și Gornic, aceștia fiind suspectați de un aranjament la un meci din sezonul regulat. În foaia trimisă de Hurdubaie nu este specificată partida considerată a fi blat de Departamentul de Integritate al FRF.

UTA va folosi juniorii în meciul cu Olimpia

După ce aseară au plecat spre Satu Mare fără carnetele de jucători, oprite de administratorul special Dorin Micșa, jucătorii au sperat că până în ultimul moment se va găsi o soluție pentru a evolua în meciul contra Olimpiei. Din păcate pentru Neagu și compania, azi, în jurul orei 12:30, juniorii echipei UTA au plecat spre Satu Mare cu un autocar, urmând să fie introduși pe teren în locul acestora. Nu ar fi pentru prima oară când cei de la UTA ar evolua cu juniorii, un episod similar având loc atât la Oradea, cât și la Reșița

Știu sigur că meciul (n.a. Olimpia – UTA) a fost deja scos de la pariuri, așa că cei care își făceau socoteli să facă bani pe el, nu mai au cum
George Neagu, căpitan UTA

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU și Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 07 May. 2014, 16:57 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă