UTA va folosi juniorii la Satu Mare. Neagu: „S-a vorbit de la club cu jandarmii să nu ne lase să intrăm pe teren”

Mihai Andries 07 May. 2014, 13:50 Campionat

Ceea ce era de așteptat în ceea ce privește jucătorii care vor juca pentru UTA în meciul de la Satu Mare se va întâmpla. Conform SportArad, republicanii arădenilor au plecat spre destinație în jurul orei 12:30.

„Am plecat spre Satu Mare pe la ora 12,30, încercăm să ne facem datoria și în această după-amiază. Am 16 jucători de la echipa mea, am înțeles că o să mai vină și Oltean și Ardelean. De la grupa mea absentează Dubăț, care a accidentat la genunchi”, a mărturisit Sandu Gaica, antrenorul juniorilor republicani ai „alb-roșiilor”, pentru sursa citată.

Neagu: „Ni se va interzice accesul pe teren cu jandarmii”

Căpitanul arădenilor a vorbit pentru Liga2.ro în urmă cu puțin timp și a confirmat informația privind plecarea juniorilor spre Satu Mare, însă a venit și cu o noutate de ultimă oră, cum că li se va interzice accesul pe teren de către jandarmi.

Am înțeles că și juniorii vor veni la Satu Mare, iar vom fi două echipe ale aceluiași club gata să joace un meci oficial. Am aflat deja că s-a vorbit de la club cu jandarmii să nu ne lase să intrăm pe teren” a comentat Neagu.

Tot el a explicat că s-a căutat o soluție la Federație, dar, din păcate, nu s-a putut face nimic din punct de vedere regulamentar: Noi am încercat să vorbim la federație pentru a ne obține dreptul de a juca azi contra Olimpiei, dar din păcate nu se poate face nimic fiind o problemă de ordine internă a clubului. Oricum am înțeles că domnul Burleanu știe de cazul nostru și a cerut să fie trimis un supervizor la meci, pentru a vedea ce se întâmplă. Știu sigur că meciul a fost deja scos de la pariuri, așa că cei care își făceau socoteli să facă bani pe el nu mai au cum”.

La Satu Mare, utiștii au făcut o poză pe care i-o dedică lui Marțian, care a demonstrat de nenumărate ori până acum că nu (mai) poate finanța o grupare de ligă secundă.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: SportArad

Mihai Andries 07 May. 2014, 13:50 Campionat
Pe aceeași temă