Primarul interimar din Râmnicu Vâlcea cere rezultate mai bune la CSM: „Oamenii vor ca echipa să fie undeva sus, la promovare”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 17:17 Seria 2
Primarul interimar din Râmnicu Vâlcea cere rezultate mai bune la CSM:**

Primarul interimar al municipiului Râmnicu Vâlcea, Gigi Matei, așteaptă rezultate mai bune din partea echipei locale de fotbal CSM, unde și autoritățile locale contribuie financiar.

„La CSM se încearcă o reorganizare, am înțeles că și-au luat măsuri organizatorice, au schimbat antrenorul, în așa fel încât să schimbe cât de cât, pentru că sunt așteptări multe. În ultimii doi ani, echipa a fost undeva sus, cu șanse reale de promovare, oamenii s-au obișnuit și vor în continuare ca echipa să fie unde a fost, dacă nu cumva, chiar să promoveze. La fotbal nu m-am implicat, pentru că implicarea Primăriei este mai mică, noi suntem asociați, ne plătim procentele noastre. Majoritarul deține managementul la club, dânșii au niște obiective, noi ne-am ținut de condițiile supuse asocierii și vom continua cu această asociere”, a spus Matei.

Ediul nu a vrut să comenteze foarte multe despre cele petrecute în vara lui 2013, când s-a aprobat plecarea lui Cătălin Rufă la Reșița, în locul său fiind adus ca acționar majoritar SC Damila. „La momentul respectiv a trebuit să iau o decizie grea, să aleg între cele două echipe la fotbal. Nu știu dacă a fost bine, din păcate, văd nu s-a realizat mare lucru, pentru că Metalul Reșița e undeva mai sus. Tot eu a trebuit să iau o altă decizie grea, cu înființarea echipei de handbal HCM” a spus primarul Gigi Matei.

Acesta nu are în plan investiții la Stadionul Municipal din Zăvoi. „În anul care urmează nu se pune problema. Investițiile la stadion sunt conform rezultatelor. Sunt chestiuni pe care le vom analiza dacă va fi cazul”, a mai spus Matei.

Prin hotărârea Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea din 28 noiembrie 2013, Laurențiu Nicolae Nițu deține pachetul majoritar de acțiuni la CSM, 54%, Primăria locală are 45%, iar managerul clubului, Lucian Petre Munteanu are 1%.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 17:17 Seria 2
Pe aceeași temă