Romario Moise rămâne modest după prestația perfectă de la Reșița. „Nu contează cine marchează, suntem o familie”

Romario Moise rămâne modest după prestația perfectă de la Reșița.**

Romario Moise (24 de ani) a uimit pe toată lumea în meciul CSM Reșița – UTA 2-3, după ce a reușit două goluri senzaționale. Al doilea, o „foarfecă” de la 16 metri, a picat chiar în prelungiri și a consemnat victoria arădenilor. Omul care a lăsat Astra pentru Liga 2 a vorbit pentru Sport Arad despre prestația din Valea Domanului.

Romario Moise spune că a mai încercat și la antrenament să înscrie din foarfecă. „Am început foarte bine meciul, nu știu ce s-a întâmplat după 0-2 și mai ales după pauză. Parcă ne-am ieșit brusc din ritm, am avut plumb în ghete, cum se spune și am cedat un pic posesia,  ceea ce nu trebuia să facem. Nu au avut foarte multe ocazii, dar au profitat de greșelile noastre și ne-au făcut meciul foarte dificil. Dar, ne bucurăm că am câștigat în final, pentru că meritam acest lucru. Am fost echipa mai bună și am arătat și un fotbal mai bun până la momentele proaste pe care nu ni le explicăm nici noi.

Am mai încercat și la antrenamente execuții de acest gen, dar nu mi-am pus în cap să dau gol astfel. Dar, am văzut mingea în aer și că sunt destul de aproape de poartă și am zis să încerc, de ce nu? Dacă nu încerci, nu reușești. Într-adevăr, când marchezi ieși mereu în evidență, ești lăudat, dar poți avea o evoluție bună, în folosul echipei și când nu dai goluri.

Nu e vorba despre cine marchează și cine ratează, suntem o familie . Ne asumăm eșecurile și reușitele împreună, sperăm să mergem din victorie în victorie și să ne îndeplinim obiectivele”, a spus Romario Moise pentru sursa citată.

Pe lângă golul din minutul 90+1, care a decis meciul, Romario Moise a marcat direct dintr-o lovitură liberă și în minutul 23, pentru 2-0. Scorul fusese deschis de Ciprian Rus în minutul 2, iar reșițenii reușiseră să egaleze în partea secundă prin autogolul lui Florin Ilie (47) și Florin Cioablă (69).

După succesul de la Reșița, UTA a ajuns la 26 de puncte și a depășit Turris Oltul la golaveraj. Arădenii au însă trei restanțe de disputat.

Foto: Viorel Muscă

VEZI CLASAMENTUL LIGII 2 și GOLGHETERII

VEZI celelalte REZULTATE înregistrate în ETAPA 14

 

Pe aceeași temă