Godfred dezvăluie planul câștigător: „Am stabilit pe margine cu Dosso ce avem de făcut pentru a desface apărarea adversă”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 21:23 Campionat
Godfred dezvăluie planul câștigător:** „Am stabilit pe margine cu Dosso ce avem de făcut pentru a desface apărarea adversă

Deși a acuzat o accidentare la genunchiul drept, motiv pentru care a și părăsit terenul după numai 25 de minute la Brașov, Adofo Godfred și-a revenit în timp record și s-a aflat la dispoziția lui Adrian Falub pentru confruntarea cu FC Olt. Variantă și de jucător Under 22, ghanezul a fost primul fotbalist venit de pe bancă, înlocuindu-l pe Radu Mărginean.

„Nu contează că joc tot meciul sau un minut-două, dorința mea e la fel de mare să dau totul pentru echipă. Singurul care decide pe cine introduce pe teren este Mister, eu sunt dator să mă antrenez și să joc bine”, a spus mijlocașul de 19 ani.

Faza ce a dus la deschiderea scorului a plecat de Godfred, care a deschis defensiva Oltului cu o pasă filtrantă peste care Laso a sărit și care a ajuns la Dosso și apoi la Oară, autorul golului de trei puncte. „A fost o acțiunea foarte bună pentru mine. Încă de când eram pe bancă mi-am dat seama că numai dacă punem mingea jos vom putea crea pericol, pe sus era dificil să reușim ceva. În plus, am și vorbit cu Dosso pe margine și ne-am înțeles să se miște mult în atac, iar eu voi încerca să-l găsesc cu mingi cât mai bune. Ne-a ieșit până la urmă, iar echipa câștigat un meci foarte important. De fapt, am conștientizat după ce am discutat cu antrenorul și președintele că atât meciul de astăzi, dar și cel de la Corona, erau decisive. Ca să  nu mai vorbim și despre partida din etapa următoare. Dar, astăzi (n.a. vineri) sunt foarte fericit pentru echipă”, a adăugat fotbalistul împrumutat de la CFR Cluj, care s-a acomodat bine la Arad. „Sunt un băiat care râd, glumesc, toți jucătorii sunt amicii mei. Ne simțim bine, suntem colegi și prieteni, o echipă adevărată”, ne-a mai mărturisit fotbalistul de culoare.

Acesta recunoaște că a venit la Arad să demonstreze că este un fotbalist bun, care merită să evolueze pentru campioana en-titre a României, dar îi surăde ideea să joace și cu UTA în Liga 1. „Pentru un jucător tânăr ca mine era foarte greu să mă impun la Cluj, o echipă cu aspirații mari, care a jucat în Champions League în acest an. Am acceptat să vin la UTA pentru a încerca să joc mai mult și să arăt de ce sunt în stare. Acum nu mă mai gândesc deloc la CFR, ci doar la ceea ce am de făcut la noul meu club. Părerea mea este că trebuie să luăm fiecare meci în parte, să scoatem maxim din el, iar la anul să pot alege la ce echipă din Liga 1 să evoluez. Mie mi-ar plăcea să rămân și la Arad, fiindcă mă simt bine aici”, a încheiat Godfred.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 21:23 Campionat
Pe aceeași temă