Viorel Moldovan, ofertat de UTA să-i fie antrenor principal. Fostul atacant confirmă discuțiile

Viorel Moldovan, ofertat de UTA să-i fie antrenor principal.** Fostul atacant confirmă discuțiile

Pe lângă problemele de ultimă oră apărute după ce ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție au descins la UTA, conducerea clubului arădean încearcă în această perioadă să găsească și un nou antrenor principal, asta după ce lui Laurențiu Roșu îi va expira contractul la finalul acestei luni și nu i s-a comunicat că o să i-l prelungească.

Vasile Miriuță este unul dintre antrenorii doriți la UTA și căruia i s-a făcut o propunere, însă fostul tehnician al CFR-ului nu a dat încă un răspuns. O altă variantă este fostul internațional Viorel Moldovan, ultima dată la Auxerre. Acesta a confirmat că a purtat discuții cu oficialii clubului arădean. „Într-adevăr, am fost contactat de clubul UTA, am purtat discuții, dar încă nu am bătut palma. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în zilele următoarele”, a declarat, pentru Sport Arad, fostul atacant.

Ca jucători, Viorel Moldovan (44 de ani) a jucat la Gloria Bistrița, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoper, Conventry City, Fenerbahce, FC Nantes, Al Wahda, FC Servette, Poli Timișoara și Rapid. Ca antrenor le-a pregătit pe FC Vaslui, FC Brașov, Sportul Studențesc, Rapid, naționala U21, a fost secundul lui Anghel Iordănescu la naționala României, iar ultima dată a fost pe banca echipei Auxerre, în Liga a 2-a din Franța.

Pe aceeași temă