Sportul lui Răchită nu se regăsește. Cu Ferfelea și noile achiziții în primul „11”, ilfovenii nu au putut să învingă satelitul Voluntariului

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 16:21 Pregătiri, amicale
Sportul lui Răchită nu se regăsește.** Cu Ferfelea și noile achiziții în primul

Dacă marți a pierdut la limită amicalul cu CS Balotești, scor 0-1 după golul lui Novac, echipa lui Valeriu Răchită a avut programat astăzi un nou test, cu aproape o săptămână înainte de reluarea campionatului Ligii 2. Sportul Snagov a întâlnit-o pe FC Voluntari 2, a șasea clasată în Seria a 2-a a Ligii 3, cu care a remizat, scor 1-1.

Golul divizionarei secunde pregătite de Răchită a fost marcat de noua achiziție Dragoș Huiban, scrie IlfovSport. În primul „11” al Sportului s-a regăsit și Viorel Ferfelea, fostul mijlocaș al Sportului Studențesc, CS U Craiova sau ASA Târgu Mureș. Ferfelea a jucat ultima dată într-un meci oficial pe 5 iunie 2017, în partida ASA Târgu Mureș – CSM Poli Iași (1-1).

Valeriu Răchită a început meciul amical în formula: Fl. Iacob – Șt Vlădoiu, Lică, I. Șerban, Cornea – Borțoneanu, D. Munteanu – Bustea, Ferfelea, Iulian Ilie – Huiban. Au mai intrat: Neață, Pascu, Oancea și Chirilă, în timp ce Alexandru Radu, Bogdan Stancu, Costache și Ayoub Tazouti au fost menajați.

Ultimul meci amical al Sportului va avea loc la finalul săptămânii, la Ștefăneștii de Jos, cu CS Păulești, echipă din Liga a 4-a Prahova.

Foto: IlfovSport

Marius ANGHEL 15 Feb. 2018, 16:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă