Dică cere întăriri la FC Argeș, însă se lovește de problema banilor: „M-am înțeles cu jucătorul și apare impresarul, care cere comision”

Dică cere întăriri la FC Argeș, însă se lovește de problema banilor:**

FC Argeș a câștigat, miercuri, amicalul cu FC Pucioasa, scor 4-2, după ce alb-violeții au avut după mai bine de o oră de joc 4-0. La finalul meciului cu echipa dâmbovițeană din Liga 3, Nicolae Dică, managerul formației piteștene, s-a declarat mulțumit de evoluția jucătorilor utilizați, explicând că a preferat să menajeze o parte dintre jucătorii pe care îi consideră de bază, pentru a-i putea folosi în testul de sâmbătă cu Metaloglobus, unul în care vrea să vadă adevărata față a echipei înainte de reluarea campionatului.

„A fost un meci bun, chiar dacă am jucat cu o echipă de liga a treia, o echipă care mi-a plăcut și care a încercat să facă presing sus, să inițieze jocul de la portar. În multe momente au încercat să joace un fotbal frumos, dar, și așa, noi am fost echipa mai bună. Am reușit, în mare parte, să facem ce ne-am propus, să avem o posesie bună, să reușim pe faza ofensivă să marcăm goluri. Am înscris patru goluri și ne-am mai creat și alte ocazii de a marca. Defensiv, în ultimele 25 de minute, am avut câteva probleme, pentru că am introdus foarte mulți copii pe care am vrut să-i mai văd, dar, per total, a fost ok. Am menajat jucători pentru meciul de sâmbătă cu Metaloglobus. O parte dintre ei au făcut antrenament. Acest joc cu Pucioasa l-am luat pentru cei care au avut minute mai puține jucate până în acest moment. Am vrut să le dau și lor minute ca să fie cam toți jucătorii la același nivel de minute jucate până începem campionatul. O parte au jucat astăzi, iar cei care au făcut antrenament vor juca sâmbătă mai mult”, a spus Nicolae Dică.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Nicolae Dobrin”, FC Argeș dispută contra celor de la Metaloglobus București ultimul test înainte de startul noului sezon al Lgiii 2. În prima etapă, piteștenii o vor întâlni pe teren propriu pe Ripensia Timișoara, meciul fiind programat marți, 6 august, de la ora 19:30.

În celelalte partide amicale desfășurate în această vară, alb-violeții au terminat la egalitate cu Chindia (0-0), Concordia Chiajna (1-1) și Turris Oltul Turnu Măgurele (1-1) și au câștigat cu Progresul Spartac (3-0).

Mai vrea unul-doi jucători

Altfel, piteștenii au făcut 13 achiziții în această vară, îl au în lot și pe Andrei Prepeliță, dar antrenorul Nicolae Dică își mai dorește încă doi jucători cu experiență, însă spune că are dificultăți în a-i legitima, din cauza a diverse probleme ce țin de bani.

„Până la începerea campionatului îmi mai doresc să mai vină și alți jucători, dar se pare că este foarte greu. Acum m-am înțeles cu jucătorul și apare impresarul, care cere comision. Nu avem un buget prin care să ne permitem să dăm comisioane la impresar, și, din păcate, așa mai ratăm un jucător. Asta este. Voi încerca în zilele următoare să mai aduc unu-doi jucători. Dacă vom reuși bine, dacă nu vom merge cu jucătorii pe care îi avem”, a mai declarat Dică.

Până acum, FC Argeș a anunțat transferurile jucătorilor:

portari: Sebastian Iulian Agachi (împrumutat de la Viitorul, ex FC Pucioasa), Răzvan Popa (Flacăra Horezu);
fundași: Robert Dănescu, Denis Brînzan (ambii de la Pandurii), Nicolae Mușat, Vlad Motroc (ambii de la Daco-Getica), Grigore Ioan Turda (semnase cu Sepsi, dar a revenit la FC Argeș);
mijlocași: Angelo Cocian (Unirea Tășnad), Răzvan Matiș (împrumutat de la Viitorul), Antonio Stan (Unirea Bascov) și Paul Szecui (FCSB II), Nini Popescu (Petrolul);
atacant: Andrei Blejdea (Pandurii).

Din lotul vechi, 12 jucători și-au prelungit contractul: Ionuț Năstăsie, Vasile Buhăescu, Ionuț Șerban, Dănuț Șerbănică, Andrei Panait, Cătălin Barbu, Costinel Tofan, Bogdan Vișa, Octavian Popescu, Dorinel Oancea, Alin Popa și Alin Buleică.

Pe aceeași temă