ASU Politehnica și-a ales aceeași locație ca vara trecută pentru cantonament. Când se reunesc timișorenii, programul pregătirii și adversarii din amicale

Marius ANGHEL 15 Jun. 2019, 22:28 Pregătiri, amicale
ASU Politehnica și-a ales aceeași locație ca vara trecută pentru cantonament.** Când se reunesc timișorenii, programul pregătirii și adversarii din amicale

ASU Politehnica a făcut patru transferuri în această vară, iar echipa timișoreană cea mai bine clasată dintre cele trei care au activat în eșalonul secund recent încheiat și-a făcut public și programul de pregătire pentru următoarea perioadă.

Alb-violeții se vor reuni pe 25 iunie, atunci când vor face vizita medicală, iar primul antrenament îl vor susține a doua zi, de la ora 10:00, la stadionul Știința.

Reacomodarea la efort se va face la Timișoara, iar în cantonament se va merge în perioada 4-13 iulie, în localitate hunedoreană Sântămăria-Orlea, acolo unde Cosmin Petruescu și-a dus elevii și în vara trecută. Până la reluarea campionatului, care se va petrece în primul weekend al lunii august, ASU Politehnica se va pregăti pe plan local.

Până acum, timișorenii și-au stabilit și cinci adversari pentru cele șase amicale pe care vrea să le susțină, însă orele și stadioanele pe care se vor desfășura aceste partide încă nu au fost bătute în cuie.

Program ASU Poli:

25 iunie – vizita medicală
26 iunie – reunire
30 iunie – amical cu FC Bazoșu Vechi
4-13 iulie – cantonament Sântămăria-Orlea (Hunedoara)
13 iulie – amical CS Hunedoara
17 iulie – amical cu CS Dumbrăvița
20 iulie – amical cu CSM Reșița – la Timișoara
24 iulie РSzeged-Grosics Akad̩mia Рla Gyula / Ungaria
27 iulie – amical pentru prezentarea lotului / adversar încă nestabilit

Până acum, ASU Politehnica i-a achiziționat pe Sabin Lupu (ex ACSO Filiași, mijlocaș stânga), Dragoș Coroiu (mijlocaș defensiv sau fundaș central), Răzvan Pițigoi (atacant) și Adrian Lazăr (mijlocaș central), ultimii trei fiind aduși de la Centrul Național de Pregătire Timișoara.

Foto: ASU Politehnica

Marius ANGHEL 15 Jun. 2019, 22:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă