Tibor Selymes a fost la Satu Mare și i s-a pus pe masă contractul cu Olimpia. Antrenorul a vizitat baza sportivă

Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 15:00 Campionat
Tibor Selymes** a fost la Satu Mare și i s-a pus pe masă contractul cu Olimpia. Antrenorul a vizitat baza sportivă

Rămasă fără antrenor principal după ce Bogdan Andone și-a reziliat contractul cu clubul și a bătut palma cu ASU Politehnica Timișoara, Olimpia Satu Mare e pe punctul de a-i găsi înlocuitor. Nu va fi Laszlo Balint, antrenorul cu care președintele Attila Karda se înțelesese verbal încă din timpul campionatului, acesta semnând între timp cu ASA Târgu Mureș, ci foarte probabil Tibor Selymes (47 de ani).

Fostul internațional este în acest moment la Satu Mare, s-a întâlnit cu președintele clubului Olimpia și cei doi au discutat despre preluarea băncii tehnice a echipei din Liga 2. Selymes a fost apoi la stadion și a inspectat condițiile pe care le are gruparea care a încheiat recentul sezon al Ligii 2 pe locul 9. Mai mult, Karda i-a spus contractul pe masă, iar componentul Generației de Aur mai trebuie doar să semneze.

„Tibor Selymes a fost prezent la stadion și a purtat discuții cu președintele clubului. Are contractul de antrenor pe masă, însă părea indecis. E un antrenor experimentat, a trecut pe la echipe mari, ca Dinamo sau Petrolul, și poate fi fix persoana de care are Olimpia nevoie. E un antrenor care să stea cu gura pe jucători”, spun sursele Liga2.ro din cadrul clubului Olimpia.

Selymes a fost una dintre variantele de înlocuire ale lui Andone și atunci când deja fostul antrenor al Olimpiei era hotărât să demisioneze înaintea meciului cu UTA Bătrâna Doamnă. Atunci, Attila Karda a purtat discuții cu Selymes, cât și cu Balint, însă ajunsese la un acord cu acesta din urmă. Balint a ales Târgu Mureș, varianta Selymes a revenit în prim-plan.

Tibor Selymes a fost ultima dată antrenor la Delta Dobrogea Tulcea, acum două sezoane, în Liga 3, iar pe 25 aprilie 2017, împreună cu agentul de jucători Mihai Joița, a fost la Câmpulung Muscel pentru a propune autorităților locale un proiect fotbalistic ce includea o echipă chiar la nivelul Ligii 2. Din câte se pare, aceast proiect a fost mai mult unul de imagine, atât pentru conducătorii locali ai orașului argeșean, cât și pentru Selymes și Joița.

În cariera sa de antrenor, Selymes a mai pregătit echipele FC Sopron, Liberty Oradea, Sportul Studențesc, Astra Giurgiu, FCM Târgu Mureș, Dinamo II, Săgeata Năvodari, RFC Kaposvari, Oțelul Galați și Petrolul Ploiești.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 19 Jun. 2017, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă