Situația incredibilă în care a fost pus Gigi Mulțescu. Când a aflat SMURD că nu va mai fi antrenorul Petrolului: „Mi-a zis că drumurile noastre se despart”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2019, 20:50 Campionat
Situația incredibilă în care a fost pus Gigi Mulțescu.** Când a aflat SMURD că nu va mai fi antrenorul Petrolului:

Planurile Veoliei pe care le avea, de dimineață, cu Petrolul erau clare, cu toate că Adunarea Generală a Asociaților clubului, care urmează să aibă loc abia luni, 17 iunie, nu validase numirea lui Marius Stan ca președinte. Fostul conducător al Oțelului și primar al Galațiului urma să fie instalat în funcție, iar acesta îl aducea ca antrenor pe Flavius Stoica. Mutările au fost anunțate în exclusivitate de Liga2.prosport.ro.

Astfel, antrenorul care a pregătit Petrolul în ultimele etape ieșea din schemă. Gheorghe Mulțescu a aflat chiar de dimineață de la Mădălin Mihailovici, reprezentantul Veolia, că nu va mai continua cu echipa ploieșteană.

„Eu am avut o discuție înainte cu domnul Mihailovici, înaintea ultimelor șase-șapte etape. Atunci am discutat ca să continuăm. Până azi dimineață, când m-a sunat și mi-a zis că drumurile noastre se despart”, a spus Mulțescu, cel care a pregătit Petrolul în ultimele 12 etape și a înregistrat opt victorii și cinci înfrângeri, clubul terminând pe locul 4 în Liga 2 și ratând promovarea. Mulțescu acceptase să vină la Ploiești într-o perioadă grea pe care o traversa clubul, iar Mihailovici a dat vina astăzi pe suporteri pentru ratarea promovării.

Totul a luat însă o întorsătură neașteptată la Petrolul, după conferința de presă de astăzi organizată de club.

Compania Veolia a anunțat că și-a încheiat începând de astăzi, 13.06.2019, parteneriatul cu Petrolul, după ce reprezentantul acesteia în cadrul clubului ploieștean, Mădălin Mihailovici, s-a supărat pentru că unul dintre suporterii echipei i-a pus întrebări pertinente în cadrul conferinței de presă în care a fost prezentat președintele propus Marius Stan. Președinte propus de Mihailovici fără ca suporterii și reprezentantul membrilor fondatori nu au fost consultați.

Supărat, Mihailovici s-a ridicat și a plecat din conferința de presă, anunțând, totodată, că Veolia se retrage din parteneriat, iar comunicatul a fost emis după circa trei ore. Motivul invocat de Veolia pentru despărțirea de la Petrolul este acela că suporterii nu ar fi acceptat noua organigramă a clubului, o organigramă impusă și anunțată cu patru zile înainte de a fi votată oficial.

Totodată, odată cu retragerea Veoliei, nu se mai poate vorbi despre numirea lui Marius Stan ca președinte, ori a lui Flavius Stoican ca antrenor.

Singurul lucru cerut de suporteri fusese să existe transparență și să fie respectați, să fie consultați și ei înainte să se ia decizii, după ce au acceptat să fie scoși din actele clubului.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 13 Jun. 2019, 20:50 Campionat
Pe aceeași temă