Petrolul își anunță joi noul președinte și faptul că Veolia rămâne finanțatorul clubului! EXCLUSIV | Marius Stan, marele favorit să preia conducerea echipei

Marius ANGHEL 11 Jun. 2019, 18:47 Campionat

Redus la tăcere după ce a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 4 și a ratat promovarea în detrimentul unor echipe ca Academica Clinceni sau Chindia Târgoviște, Petrolul „revine la viață” în această săptămână. Lunga perioadă de analiză a finanțatorului s-a încheiat, iar joi va fi anunțat noul președinte al clubului.

Acesta nu va fi Dani Coman, așa cum s-a tot zvonit până acum, ci, potrivit surselor Liga2.prosport.ro, Marius Stan, fostul președinte al Oțelului, cu care a câștigat campionatul în 2011, și fost primar al Galațiului. Astfel, acesta va reveni oficial în fotbal, după o mai lungă perioadă de timp, în care a fost în discuții inclusiv să se implice la UTA.

Dacă nimic nu se schimbă în ultimele ore, numirea lui Marius Stan se va face mâine, în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociaților clubului Petrolul, care inițial trebuia să aibă loc pe 17 iunie, luni, însă a fost devansată cu cinci zile. Prezentarea oficială va avea loc joi, de la ora 13:00, în sala de recepție a stadionului „Ilie Oană”.

Tot atunci, Mădălin Mihailovici va anunța, potrivit surselor Liga2.prosport.ro, și faptul că firma Veolia va rămâne ca principal sponsor al Petrolului, după ce a ajuns la această concluzie în urma analizei la începutul căreia spunea că va evalua „perspectivele viitoare în ceea ce privește colaborarea cu FC Petrolul”.

„FC Petrolul Ploiești va organiza joi, 13 iunie 2019, de la ora 13:00, în sala de recepție a stadionului „Ilie Oană” (Strada Stadionului, nr. 26, Ploiești), o conferință de presă pe tema evoluției echipei noastre de suflet.
La această conferința de presă vor participa noul Presedinte al Clubului FC Petrolul Ploiesti și CEO-ul partenerului finanțator Veolia, dl. Mădălin Mihailovici.
Vă așteptăm!”
, sună invitația clubului Petrolul către presă.

Aducerea lui Marius Stan în funcția de președinte a fost discutată în mai multe rânduri, inclusiv în iarna trecută.

Petrolul i-a ofertat, printre alții, pentru postul de președinte, pe Dani Coman, însă oficialul Astrei a refuzat. Propunerea gloriilor clubului de a-l pune în această funcție pe Silviu Crângașu, actualul președinte al AJF Prahova, nu a fost discutată de acționari. În cărți a mai fost și varianta Octavian Moraru, fiul fostului patron al Rapidului, Valerii Moraru, ultima dată implicat la Gaz Metan Mediaș.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 11 Jun. 2019, 18:47 Campionat
Pe aceeași temă