Reghechampf: „Am pierdut două puncte”

10 Sep. 2011, 21:24 Campionat
Reghechampf:**

FC Snagov a spus stop celor trei înfrângeri consecutive odată cu rezultatul de egalitate, 0-0, de astăzi, de pe teren propriu. Ilfovenii au remizat cu CSMS Iași în cea de-a patra etapă.

La finalul meciului, antrenorul principal al alb-roșilor, Laurențiu Reghecampf, era nemulțumit de rezultat, având în vedere ocaziile pe care echipa sa le-a avut în fața unui adversar ce are ca obiectiv promovarea. Acesta este încrezător că fotbaliștii săi vor practica un alt fotbal odată cu trecerea timpului și cu omogenizarea lotului. Totodată, Reghecampf a vorbit și despre startul mai puțin bun al noului sezon al Ligii a II-a.

– Ați obținut un egal contra Iașiului, o echipă care se bate la promovare. Vă doreați mai mult?
– Eu îmi doresc la fiecare meci să câștig, dar din păcate, astăzi, am avut destule șanse să marcăm și n-am reușit s-o facem. Am ratat copilărește din poziții foarte bune, dar ăsta este fotbalul, nu avem ce face. Trebuie să mergem mai departe și să încercăm să câștigăm meciul viitor.

– E un câștig rezultatul de egalitate de astăzi față de etapele precedente?
– Nu. Eu consider că punctul este bun și că am pierdut două puncte. Îmi doream mult mai mult să câștigăm meciul, dar am întâlnit o echipă care își dorește să ajungă în prima divizie și trebuie să fim mulțumiți.

– Vă așteptați mai mult de la Iași?
– Nu vreau eu să comentez jocul Iașiului. Mă așteptam la mai mult de la echipa noastră.

– Sunteți mulțumit de cum au intrat în joc noile achiziții?

– Da, sunt mulțumit, dar mai avem, o să intre și Joabe, un jucător foarte bun, dar din păcate are o întindere mică. O să arătăm altfel. O să avem o echipă destul de bună.

– Deși ați început campionatul bine, 2-0 cu Gloria Buzău, în următoarele două etape ați luat șapte goluri. Ce se întâmplă?
– Nu știu, asta este o problemă pe care și eu am discutat-o cu băieții pentru că am luat foarte multe goluri din faze fixe, foarte multe goluri din greșeli personale, și am încercat ca la meciul ăsta să găsim o formulă de joc în care să le dau mai multă siguranță și să încerce să-și câștige încrederea pentru acest meci și pentru cele viitoare. E foarte greu când vii după trei meciuri în care încasezi zece goluri și ratezi și 11 metri și ratezi din situații foarte bune. E greu, mai ales pentru moralul jucătorilor.

– Care ar fi cauza acestor eșecuri, având în vedere că cele două echipe întâlnite în campionat sunt fie o nou promovată, fie o echipă ce sezonul s-a aflat pe poziție retrogradabilă.

– Sunt echipe foarte bune, echipe ambițioase, cu antrenori foarte buni, care trebuie să spunem cu tărie că ei și-au dorit mai mult victoria decât ne-am dorit-o noi.

– Urmează meciul cu FCM Bacău. Ce vă propuneți?

– Mergem să câștigăm la Bacău. Nu avem altă șansă. Eu încerc să-i montez pe băieți ca la fiecare meci să joace să câștige pentru că este foarte important. Depinde de forma fiecărui jucător și cum cred ei de cuvință să intre în teren. Azi au avut atitudine și au jucat mai bine decât în meciurile anterioare.

FC Snagov a acumulat în primele patru etape ale noului sezon al Ligii a II-a patru puncte. În clasamentul Seriei I, ilfovenii sunt pe poziția a 13, la egalitate cu CS Otopeni (12).

Articol și foto de Marius ANGHEL

10 Sep. 2011, 21:24 Campionat
Pe aceeași temă