Mădălin Martin va fi adversarul Rapidului. Atacantul giuleștenilor a semnat cu un alt club din Liga 1

După o viață la Rapid, atacantul Madălin Martin nu va mai continua la clubul giuleștean, cu toate că a reușit promovarea. Jucătorul de 24 de ani a semnat cu un alt club din Liga 1 și va fi adversarul Rapidului în noul sezon. Este prima experiență la o altă echipă pentru Martin, după ce în ultimele cinci campionate a jucat pentru alb-vișinii.

Iașiul continuă să se întărească. Cu doar o zi înaintea plecării în cantonamentul din Turcia, oficialii ieșeni l-au transferat pe atacantul rapidist Mădălin Martin. În vârstă de 24 de ani, Martin a semnat cu CSMS un contract pe trei sezoane, acesta fiind al patrulea transfer realizat de clubul din Copou după Dan Roman, Alex Ciucur și Florin Anițoiu.

Noutăți sunt și la capitolul „plecări”, Iașiul despărțindu-se de Andrei Enescu, Alessandro Caparco, Alin Huțanu, Mădălin Crenganiș, Nuno Viveiros, Azdren Llullaku și Andu Moisii.

Altfel, clubul din Copou a lansat noile produse pentru suporteri „CSMS Iași în Europa League”, la eveniment participând mai mulți jucători ai antrenorului Nicolo Napoli.

28 de meciuri și 2 goluri a bifat Mădălin Martin în ultimul sezon pentru Rapid București

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă