Destin tragic pentru Ionuț Bereșoae, fost jucător în Liga 2 la FC Snagov și Dinamo 2. A fost găsit mort în mașină, în Anglia, după un meci de fotbal, la doar 31 de ani

Marius ANGHEL 29 Sep. 2021, 15:35 Liga 2

Ionuț Bereșoae, fost fotbalist în Liga 2 la FC Snagov și Dinamo 2, a murit luni, 27 septembrie 2021, la doar 31 de ani, în Anglia, acolo unde era stabilit de o perioadă alături de familia sa. Fostul mijlocaș a fost găsit decedat în propriul autoturism, într-o parcare, după un meci de fotbal.

Acesta era fiul cel mic al fostului mare pugilist la categoria semigrea Marcel Bereșoae, poreclit ”George Foreman din Carpați”, decedat în urmă cu 14 ani, la vârsta de 43 de ani.

Ionuț Bereșoae a fost jucător în Liga 2 la Snagov și Dinamo 2

În România, vestea șocantă a morții lui Bereșoae a fost dată de Răsvan Ardeleanu, acum antrenor la propriul club de juniori din Snagov, fost antrenor la copii și juniori la FC Snagov, pe când Ionuț activa la echipa ilfoveană.

”Mult prea devreme, (fostul jucător al FC Snagov) Ionuț Beresoae drum lin. Dumnezeu să aibă în grijă sufletul tău extrem de tânăr. Incredibil. Oare ce mai înseamnă viața”, a scris Ardeleanu pe Facebook, postare la care și-au exprimat regretul mulți foști colegi ai lui Bereșoae.

Ionuț Bereșoae a activat la FC Snagov, fostă echipă din Liga 2, în mai multe sezoane, sub comanda unor antrenori ca George Dumitru, Laurențiu Tudor sau Laurențiu Reghecampf. În ediția 2010-2011 a fost utilizat în 27 de meciuri și înscria 2 goluri, pentru ca în prima parte a sezonului 2011-2012 să prindă 19 meciuri și un gol pentru FC Snagov, ulterior trecând la Dinamo 2, în aceeași competiție, în care avea să îl aibă antrenor pe Ion Marin și să joace în 5 meciuri, în care înscria o dată.

Potrivit transfermarkt.com, Bereșoae a mai fost legitimat la echipele ACS Berceni și Fortuna Poiana Câmpina, dar și la SS Virtus (2014, San Marino), Coleshill Town (2015, Anglia) și Cradley Town (2016, Anglia).

  • Printre colegii pe care i-a avut la FC Snagov se numără Lucian Filip (Academica Clinceni), Sergiu Hanca (MKS Cracovia), Marius Tomozei (UTA), Robert Buduroi (CS Afumați), Dan Balauru, Marina Zeciu, Toni Petrea, Marius Bâtfoi, Cristian Cristea, Marian Florea, Viorel Dinu, Doru Bratu, Roberto Iancu sau Robert Săceanu.

Bereșoae a suferit un infarct după un meci de fotbal

Conform Playsport, care citează apropiați ai fostului fotbalist, Ionuț Bereșoae ar fi murit după un meci de fotbal disputat pentru o formație de amatori din Anglia. Acesta a fost găsit mort în mașină, în parcarea unui hipermarket, după ce familia a încercat să dea de el timp de 8 ore.

Bereșoae a suferit un infarct.

Fostul fotbalist român se afla în Anglia alături de mama sa, soția și fetița în vârstă de doar 6 ani.

Într-un video postat pe pagina sa de Facebook la finalul anului trecut, Ionuț Bereșoae transmitea un mesaj emoționant oficialităților din comuna nemțeană Gherăești, localitatea natală a tatălui său, Marcel Bereșoae, acolo unde fostul campion a fost comemorat și a fost declarat cetățean de onoare, la 13 ani de la moartea sa.

”Pentru mine, tatăl meu a fost un idol. Oamenii îmi scriu și după 13 ani de la moartea lui și îmi spun lucruri frumoase despre el. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la tatăl meu, de la domnul primar și până la familia mea din Gherăești”, spunea Ionuț Bereșoae, vizibil emoționat.

Din păcate, Ionuț Bereșoae a mers în ceruri după tatăl său mult mai repede decât s-ar fi așteptat.

Marius ANGHEL 29 Sep. 2021, 15:35 Liga 2
Pe aceeași temă