Prunea: „Au fost reprize diferite. Am obținut o victorie extrem de importantă”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 15:25 Campionat

CSMS Iași a debutat perfect în retur, cu o victorie (2-1 la Clinceni) extrem de importantă în economia luptei pentru promovare. Echipa lui Marius Lăcătuș a reușit astfel să recupereze punctele pierdute în tur pe teren propriu în fața ilfovenilor și s-a apropiat la doar două puncte de lider în ierarhia la zi pentru play-off.

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, este de părere că punctele obținute la Clinceni vor conta enorm în lupta pentru accederea în Liga I. „A fost un meci cu două reprize total diferite. Prima parte a fost dominată de gazde, care și-au creat multe ocazii de gol, a doua repriză a fost în totalitate a noastră. Am întânit o echipă bună, cu mulți jucători experimentați, de aceea punctele pe care le-am obținut sunt extrem de importante și vor conta enorm. Practic, a fost un meci de șase puncte și este important că am reușit să le recuperăm după ce am pierdut pe teren propriu în tur”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

Acesta a lăudat jocul întregii echipe și a subliniat faptul că noile achiziții s-au integrat bine. „Nu pot să remarc un jucător anume, întreaga echipă a jucat bine, în special în repriza a doua, când am dominat clar. Am jucat cu determinare, cu ambiție și am reușit astfel o revanșă meritată. Jucătorii nou-veniți s-au integrat, au jucat bine. Un plus pentru portarul Caparco, care a avut câteva intervenții salvatoare, în special în prima parte. Este bine pentru el și pentru echipă că a făcut un meci foarte bun la Clinceni, acest lucru îi dă încredere pentru viitor”, a mai spus Prunea.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Răzvan LUPICĂ‚

 

Marius ANGHEL 02 Mar. 2014, 15:25 Campionat
Pe aceeași temă