FC Clinceni, la prima victorie în amicale, în Zăvoi. Gane cere întăriri

FC Clinceni, la prima victorie în amicale, în Zăvoi.** Gane cere întăriri

FC Clinceni a reușit sâmbătă, în Zăvoi, prima victorie în amicalele din această vară, după 1-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea. Unica reușită a partidei i-a aparținut lui Marius Coman, în minutul 36.

Oaspeții au avut  ocazii mult mai clare decât gazdele. Astfel, în minutul 14, Marius Coman a ratat incredibil, din doi metri, singur cu poarta goală. Apoi, în minutul 20, portarul Vâlcii, Muțiu, a salvat din postură de unu la unu cu Antohi. În finalul primei părți, CSM a avut singura ocazie notabilă, prin Bogdan Geantă.

Clinceniul se putea desprinde în partea secundă, dar șutul lui Vențer a lovit stâlpul porții vâlcene.

La finalul jocului, antrenorul CSM-ului, Jerry Gane, a concluzionat. „Mă așteptam la mai mult de la echipa mea, nu a fost un joc să îl dominăm, a fost un meci echilibrat. Nu mi-a convenit rezultatul. Suntem cu o săptămână înaintea startului campionatului și mă așteptam la mai mult de la unii jucători. E clar că nu a fost un meci foarte reușit. Am avut și aspecte bune în joc, am avut posesie și câteva ocazii bune, dar nu le-am fructificat. Ne pregătim de trei săptămâni și jumătate, suferim la relațiile de joc. Este o formulă nouă de joc, sunt mulți jucători tineri. E clar că suferim și în zona centrală, trebuie să avem acolo un jucător cu experiență, acesta este postul unde suntem acum deficitari. Primul pas a fost să ne definitivăm un lot, în acest moment toți cei care sunt aici au semnat contracte. Cucui, Piscanu și Stoica sunt accidentați. Lotul nu este definitivat, o să facem o analiză, să vedem dacă este nevoie să mai împrumutăm jucători tineri altor echipe, apoi poate mai aducem un mijlocaș, un portar și un fundaș central, dacă Rareș va absenta o perioadă mai lungă”, a spus Jerry Gane.

Vâlcea: Muțiu – David, Cr. Munteanu, Pârvulescu, Dumitrașcu – Fl. Pârvu, Drăghici – Georgescu, B. Geantă, Vasile – Dina. Au mai jucat: Cârstea, Ceapă, Ov. Mihai, Iordache, Bușu, M. Popescu, Ludușan, Samson, M. Ion, Preda. Antrenor: Ionel Gane.

Clinceni: Matache – Butean, A. Nițu, Marin, Perju – Cocârlă, Chebac, Pădurețu, Gojnea – M. Coman, Antohi. Au mai jucat: Iancu, Radu, Vențer, Cr. Matei, M. Neagu, A. Vlad, Fl. Ștefan. Antrenor: Mugur Bolohan

Articol și foto de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă