SC Bacău impresionează în play-off, însă nu se poate gândi la promovare, nici măcar în sezonul următor. Ciocoiu: „Marea noastră problemă e stadionul”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 13:40 Liga 2
SC Bacău impresionează în play-off, însă nu se poate gândi la promovare, nici măcar în sezonul următor.** Ciocoiu:

SC Bacău a început play-off-ul pe ultimul loc în Seria I, a câștigat în Giulești și cu Brăila, contra celor două echipe care în sezonul regulat n-a obținut niciun punct, iar miercuri a scos un punct nesperat la un moment dat în jocul cu FC Academica Clinceni. Jucătorii lui Cristi Popovici sunt neplătiți cu lunile, joacă din plăcere, pentru a se remarca și continuă să urce în clasament. Momentan sunt pe locul 4, sunt destul de departe de poziția care duce la barajul pentru promovare, însă Liga 1 nu e un obiectiv, nici acum, nici în sezonul următor.

Președintele Cristian Ciocoiu a vorbit după remiza de miercuri cu FC Clinceni, scor 2-2, de condițiile în care s-a desfășurat meciul și despre ce șanse are Bacăul să găzduiască din nou jocuri de Liga 1.

„Am jucat pe un teren foarte greu și nu a fost un spectacol fotbalistic, chiar dacă s-a marcat de patru ori la o singură poartă, unde terenul era cât de cât acceptabil. Să fiu sincer, nu credeam că putem reveni, mai ales că terenul nu ne ajuta. Din fericire, dorința de a nu pierde meciul a făcut să înscriem de doua ori și să avem chiar și ocazia de a câștiga în final.

Nu știu dacă vom ataca promovarea în sezonul următor, pentru că nu avem un stadion propriu. Nici măcar lucrările nu sunt demarate … E clar că avem nevoie și de alte baze sportive pentru copii și juniori”, a spus Ciocoiu în emisiunea „Trafic sport” de la Sport Total FM.

În prezent, SC Bacău își dispută meciurile de pe teren propriu din Liga 2 pe stadionul Letea, în timp ce principala arenă din oraș continuă să se degradeze pe zi ce trece, iar autoritățile locale să o ignore.

 
 
Marius ANGHEL 21 Apr. 2016, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă