Piteștenii iau în calcul doar victoria în derby-ul alb-violet cu ASU Poli. Săndoi: „Mergem la Timișoara să recuperăm punctele pe care le-am pierdut acasă cu Energeticianul”

Marius ANGHEL 08 Sep. 2018, 15:32 Campionat
Piteștenii iau în calcul doar victoria în derby-ul alb-violet cu ASU Poli.** Săndoi:

După meciurile cu Chindia și Energeticianul, acesta din urmă desfășurat marți, încheiate la egalitate, 1-1, respectiv 0-0, FC Argeș are un nou joc greu în campionat. De această dată, piteștenii se vor deplasa la Timișoara, acolo unde, duminică seară, de la ora 19:30, o va întâlni pe „Dan Păltinișanu” pe ASU Politehnica, în cadrul etapei a 6-a. Va fi un derby alb-violet, culorile ce reprezintă cele două formații.

Superioară în clasament după primele cinci etape, Argeșul condus de Emil Săndoi nu concepe alt rezultat decât victoria la Timișoara.

„Mergem la Timișoara să recuperăm punctele pe care le-am pierdut acasă cu Energeticianul. Este un joc cu o echipă bună pe care eu am urmărit-o în meciurile televizate de până acum. Au pierdut prima etapă cu Târgoviștea acasă. Au luat gol în ultimul minut, dar a fost un joc pe care l-au dominat și au avut multe ocazii de gol. ASU Timișoara este o echipă bună, dar cred că și noi am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal cu oricine. Sigur vor fi jocuri echilibrate în continuare, ca și până acum, dar noi ne gândim numai la victorie. Sper să putem conta și pe jucătorii care au fost accidentați până acum. S-a simțit lipsa lor la meciurile de până acum. Avem nevoie de aportul tuturor jucătorilor pe care îi avem în lot iar fiecare când intră în teren va trebui să dea maximum pentru echipă”, a declarat Săndoi înainte de deplasarea din Banat.

FC Argeș are 9 puncte și ocupă locul 8, în timp ce ASU Poli are 7 puncte și e pe poziția a 12-a.

În sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Timișorenii au câștigat pe teren propriu cu 2-1, în timp ce piteștenii au bătut în retur cu 2-0.

Marius ANGHEL 08 Sep. 2018, 15:32 Campionat
Pe aceeași temă