Remus Guțea, eroul Mioveniului în primul succes din play-off. Tânărul de 17 ani a reușit prima dublă a carierei: ”Sunt fericit, a fost un joc foarte bun pentru mine”

Andrei PASCU 03 May. 2024, 18:40 Liga 2

Remus Guțea a fost omul partidei CS Mioveni – FK Miercurea Ciuc, la finalul căreia trupa lui Constantin Schumacher a bifat primul succes în play-off-ul Ligii 2 (scor 3-1). A marcat o dublă tânărul de 17 ani născut la Videle, bifând prima astfel de performanță a carierei.

În total, Guțea a adunat trei goluri în actuala stagiune de divizie secundă, marcând și în etapa a 7-a a sezonului regular, când CS Mioveni a învins cu 3-1 Progresul Spartac, pe teren propriu.

Remus Guțea, decisiv în CS Mioveni – FK Miercurea Ciuc, scor 3-1

De acum, formația din Mioveni speră să o țină tot așa, cu rezultate pozitive, astfel încât în baraj să aibă o încredere ridicată pentru o eventuală surpriză și o promovare neașteptată în SuperLiga României, după doar un sezon în Liga 2.

Tânărul Remus Guțea a afirmat, la finalul partidei, că este un moment foarte bun pentru el și pentru echipă. Din perspectivă personală, tânărul simte susținerea colegilor și a antrenorului. Schumacher l-a încurajat înaintea partidei cu FK Miercurea Ciuc, iar la final l-a lăudat pentru evoluție și pentru goluri.

Sunt fericit pentru că am câștigat, a fost un joc foarte bun pentru mine și primul meu meci cu dublă. Sunt foarte bucuros! Băieții m-au încurajat și mă bucur că am reușit să marchez. Antrenorul mi-a zis să am mai multă încredere în mine, să intru în centru și să dau la poartă. La final m-a felicitat!

Știam că nu vom pierde toate meciurile în play-off, știam că va veni și victoria. Acum, mergem la Șelimbăr să facem un meci bun, să o ținem tot așa și la baraj să promovăm, de ce nu?

Cred că putem învinge orice echipă în baraj, nu contează… și pe Dinamo, și pe Iași, e fotbal!”, a spus Guțea la finalul partidei CS Mioveni – FK Miercurea Ciuc, scor 3-1, la microfonul Digi Sport.

CS Mioveni și FK Miercurea Ciuc, resemnate că vor juca barajul pentru promovare

CS Mioveni continuă să fie ultima în play-off-ul Ligii 2, pe locul 6, și după etapa a 8-a, cu 39 de puncte. Este la numai un punct de penultima clasată, FK Miercurea Ciuc. Amândouă pregătesc barajul pentru promovarea în SuperLiga României, și antrenorul ciucanilor, Robert Ilyeș, declarând că, dacă jucătorii săi vor prinde zile bune, vor putea bate pe oricine în dubla de promovare.

CS Mioveni are următorul meci în deplasare, cu CSC Șelimbăr. De partea cealaltă, FK Miercurea Ciuc va merge pe terenul formației Corvinul Hunedoara.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 03 May. 2024, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă