Fanele Petrolului surprinse plângând la umilința suferită de echipă pe Cluj Arena au fost răsplătite. Gestul conducerii clubului ploieștean

Marius ANGHEL 01 Oct. 2019, 11:21 Campionat

Imaginea cu cele două fane ale Petrolului plângând în timpul meciului pe care echipa ploieșteană l-a pierdut la ultimul joc desfășurat în campionat, 0-4 pe Cluj Arena cu „U” Cluj, a impresionat inclusiv conducerea clubului prahovean. Astfel, cele două suportere au fost chemate astăzi la sediul clubului și răsplătite cu cadouri de președintele Marius Stan.

Petrolul a încasat o înfrângere urâtă la ultimul meci desfășurat în campionat. În deplasarea de la Cluj-Napoca, jucătorii lui Flavius Stoican au legat remiza rușinoasă de acasă cu ultima clasată Sportul Snagov (2-2) cu o înfrângere la scor cu „U” Cluj (0-4), formația situată pe penultimul loc în clasament în acel moment. În timp ce jucătorii lui Flavius Stoican erau groggy pe teren, camerele de luat vederi care au transmis acest meci au surprins în sectorul în care au stat suporterii echipei ploieștene două fane care plângeau. Imaginea a devenit virală, iar conducerea clubului n-a rămas indiferentă.

Astfel, astăzi, 1 octombrie, cele două fete au fost chemate la sediul clubului, unde au primit, prin intermediul președintelui Marius Stan, câte un buchet de flori, un tricou și abonament la meciurile Petrolului, anunță realitateasportiva.net.

Petrolul joacă astăzi, de la ora 17:45, pe teren propriu, cu CS Mioveni, în încheierea etapei a 9-a a Ligii 2. Prahovenii nu au nicio victorie în acest sezon pe teren propriu, în timp ce argeșenii au rămas ultimii care sunt neînvinși în acest campionat.

La acest meci, Petrolul nu va fi susținută de cele două galerii, după ce Peluza I „Ilie Oană” și Peluza Latină au anunțat, printr-un comunicat comun, că vor să tragă un semnat de alarmă, deoarece sunt nemulțumite de ambiția și mândria arătată de jucători în tricoul echipei ploieștene, dar și din cauza programărilor meciurilor, cât și a faptului că partidele „lupilor” sunt a doua obțiune pe „Ilie Oană”, după cele ale chiriașei Chindia.

Foto: realitateasportiva.net

Marius ANGHEL 01 Oct. 2019, 11:21 Campionat
Pe aceeași temă