Petrolul are probleme după ce l-a demis pe Marius Stan. Fostul președinte al ”lupilor” s-a adresat federației. Ce solicită

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jun. 2020, 16:11 Diverse
Petrolul are probleme după ce l-a demis pe Marius Stan. Fostul președinte al ”lupilor” s-a adresat federației. Ce solicită

Petrolul, mai exact conducerea clubului, are o grijă în plus din acest moment, pe lângă cele în care trebuie să pună la dispoziție echipei toate condițiile, mai ales în această situație de pandemie, pentru a face tot ceea ce ține de ea ca jucătorilor lui Costel Enache să nu le lipsească nimic și să aibă gândul doar la lupta pentru promovarea în Liga 1. Mai nou, fostul președinte Marius Stan s-a îndreptat către FRF pentru a-și primi drepturile financiare după ce a fost demis pe motiv că s-a înscris în lupta politică pentru primăria Galați fără să informeze și clubul ploieștean despre planurile sale.

Demis la începutul anului de la Petrolul, după ce a luat prin surprindere finanțatorul clubului ploieștean cu conferința în care era prezentat drept candidat la primăria Galați, Marius Stan a amenințat încă de atunci că se va îndrepta către instanțele civile sau fotbalistice pentru a-și primi drepturile financiare de la gruparea prahoveană.

Campionul cu Oțelul a considerat nedrept modul în care a fost îndepărtat și, acum, la câteva luni distanță, a apelat la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal, unde, pe rolul comisiei, a apărut, la ultima ședință a acesteia, un dosar ”nou nouț” – nr. 156/CL/2020, la primul termen acordându-se o ”amânare” a judecății cu două săptămâni, respectiv până în 7 iulie 2020, informează Ziarul Prahova.

Marius Stan vrea ca Petrolul să îi plătească toate salariile până la finalul contractului pe care îl avea cu clubul, adică până în această vară.

Cum au decurs evenimentele între Marius Stan și Petrolul înainte de despărțirea puteți citi în știrile atașate mai jos:

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 25 Jun. 2020, 16:11 Diverse
Pe aceeași temă