Buftea profită de neprezentarea Bacăului! Ilfovenii pregătesc două super transferuri

02 Sep. 2012, 18:05 Campionat

Vremea perfectă și terenul de joc nu puteau să oprească un spectacol fotbalistic, iar nimeni nu prevestea o neprezentare, cu toată că la meciul în cauză erau cunoscute anumite probleme ale celor două combatante. Chiar și așa, echipele nu au spus „pas” competiției în Cupa României, dar în campionat FCM Bacău s-a răzgândit, iar sâmbătă a decis să nu se mai prezinte la Buftea pentru meciul din prima etapă a noului sezon de Liga a II a. Iar dacă nu s-a putut juca fotbal, ilfovenii nu au stat departe de teren, antrenorul Lavi Hrib punându-și echipa la un antrenament, ținând cont că echipa s-a reunit în forma actuală în urmă cu trei zile.

Kiriță și Iencsi noile vedete din Buftea

În plină reformare după problemele avute în această vară, Buftea pregătește și două transferuri de marcă, ajungând la un acord cu Giani Kiriță și Adrian Iencsi, ultima dătă coechipieri la FCM Târgu-Mureș. Cei doi jucători au fost prezenți sâmbătă la stadion, dar doar ca specatori, având de altfel mai multe discuții cu antrenorul și unul din oficialii echipei ilfovene.

ACS Buftea – FCM Bacău 3-0* – neprezentare
Stadion: Centrul FRF Buftea. Arbitri: Florin Miron – Marius Constantin, Speranța Popescu (toți București) – Florin Constantin (Popești Leordeni)

Buftea: Baruch – Venter, Dantes, Dorobanțu, Udrea, Tutunaru, Dragomir, Dumitrescu, Găman, Marciuc, Petrescu. Rezerve: Plopeanu, Odorabă, Petrișor. Antrenor: Lavi Hrib.

Articol și foto de Adrian ALBU

02 Sep. 2012, 18:05 Campionat
Pe aceeași temă