„U” Cluj, interesată de un jucător de la Sepsi OSK. E unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului

Universitatea Cluj își reia antrenamentele de joi, 10 ianuarie, de la ora 10:00, iar la prima ședință din 2019 antrenorul Bogdan Lobonț speră să aibă la dispoziție și unele dintre achizițiile pe care și le dorește pentru partea a doua a sezonului.

Fundașul Ionuț Ursu de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe este una dintre țintele Universității. Ioan Ovidiu Sabău l-a contactat deja pe directorul sportiv Janos Bokor pentru a discuta despre jucător, însă răspunsul covăsnenilor se lasă, deocamdată, așteptat. Oficialii echipei din Liga 1 sunt dispuși să-l împrumute până la vară pe Ursu, însă așteaptă, momentan, să vadă ce achiziții fac pe acest post. În cazul în care îl vor ceda, despre un eventual transfer definitiv cele două părți vor discuta abia la finalul sezonului.

Cel mai probabil, astăzi seară sau mâine, Sepsi OSK va da un răspuns celor de la „U” Cluj în privința împrumutului lui Ionuț Ursu. Formația din Sfântu Gheorghe pleacă joi dimineață spre cantonamentul din Turcia (Belek), unde vor sta 15 zile.

Ionuț Ursu are 29 de ani, este originar din Bacău, iar la Sepsi joacă din august 2016. În ultimele două sezoane a fost jucător de bază, însă în cel actual a fost folosit de antrenorul Eugen Neagoe în doar trei meciuri, în unul ca titular, strângând doar 97 de minute pe teren. În cariera sa a mai evoluat la FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari și SC Bacău.

Dacă îl va achiziționa pe Ionuț Ursu, Universitatea Cluj va ajunge să aibă două „cupluri” de jucători cu același nume. În prima parte i-a avut pe Marius Coman și Alexandru Coman, iar acum i-ar putea avea și pe Octavian Ursu și Ionuț Ursu.

Altfel, și Universitatea Cluj va efectua un cantonament în Turcia, în perioada 28 ianuarie – 9 februarie, acolo unde va susține și patru meciuri amicale. Slavia Sofia și FC Montana sunt două dintre adversarele deja stabilite. De pe 10 ianuarie și pănă la finalul lunii, echipa lui Bogdan Lobonț se pregătește pe plan local.

Pe aceeași temă