Antohi: „S-ar putea să nu avem cu cine ne lupta pentru promovare” Președintele CD al CSMS comentează situația contracandidatelor

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 12:55 Liga 2
Antohi:

Președintele Comitetului Director al CSMS Iași, Leonida Antohi, a declarat, vineri, că sunt șanse ca formația ieșeană să obțină mai repede promovarea în Liga I deoarece sunt echipe care nici nu-și vor depune dosarul de licențiere, transmite corespondentul Mediafax.

„S-ar putea să nu avem cu cine ne lupta pentru promovare! Sunt zvonuri că două echipe din seria noastră nu-și vor depune dosarele de licențiere, pentru că nu pot îndeplini condițiile cerute. Este vorba despre Unirea Slobozia și ACS Berceni. Am înțeles că cei de la FC Clinceni încearcă o colaborare cu Piteștiul, iar Rapidul ar putea intra în faliment, depinzând de planul de reorganizare. Din câte se aude, au mari probleme cu restanțele la bugetul de stat și față de terți. Dacă se confirmă că Slobozia, Berceni și Rapid nu vor lua licența, atunci ne vom lupta cu două echipe pentru promovare. Ar exista și varianta în care am fi doar două echipe din serie care luăm licența pentru Liga I”, a spus Leonida Antohi.

Antohi a precizat că gruparea ieșeană nu va avea probleme cu licențierea: „Noi am învățat din greșelile trecutului, când au fost probleme cu fostul club Politehnica. Astăzi (n.r. – vineri), vom depune dosarul de licențiere, dar nu avem nicio emoție. Îndeplinim toate criteriile cerute de manualul de licențiere. Suntem la zi cu datoriile către angajați, aferente anului 2013, nu avem datorii la bugetul la stat și nici față de terți”.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 28 Mar. 2014, 12:55 Liga 2
Pe aceeași temă