„Vreau sprijinul comunității locale!” În ce condiții poate renaște „U” Craiova

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 14:10 Special

Pavel Badea, fostul mare jucător al Universității Craiova, face demersurile necesare reînființării echipei. A trimis adrese către Ministerul Educației și Cercetării, instituție sub patronajul căreia s-au obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului.

„Momentan, nu am primit răspuns de la Ministerul Educației și Cercetării. Recunosc că am făcut 6 solicitări către MEC pentru ca să obțin redeschiderea secției de fotbal a clubului sportiv Universitatea Craiova. Pentru că toate performanțele interne și internaționale Universitatea le-a obținut a fost când clubul era sub titulatura Universitatea Fotbal Club Craiova. Toată lumea trebuie să înțeleagă că palmaresul se află la Clubul Sportiv. Cine vine și spune altceva, nu știu câtă legalitatea are acea afirmație. Oricum, în curând vom organiza o conferință de presă și vom prezenta suporterilor olteni despre ce proiect este vorba.

Totodată, eu, Pavel Badea, nu mă voi înhăma la acest proiect dacă nu am sprijinul comunității locale. Țin să va comunic că nu am făcut nicio scrisoare către FRF prin care să ni se blocheze locul vancant din Liga a 2-a”, a spus Pavel Badea pentru www.liga2.ro

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 14:10 Special
Pe aceeași temă