Viitorul Buzău își pregătește intrarea în arenă! Conducătorii susțin că echipa se va autofinanța

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 15:27 Special

Buzăul va avea încă o echipă de fotbal. Aceasta se va numi Viitorul, grupare al cărei președinte este Marius Musceleanu, profesor la Liceul cu Program Sportiv, iar din sezonul competițional 2013-2014 va evolua în Liga a IV-a și va avea în componență numai jucători autohtoni.

Ideea înființării formației sus amintite îi aparține unui fost fotbalist buzoian, Gabi Bodescu, acesta primind luni girul primarului Constantin Boșcodeală pentru desfășurarea activității la bazele sportive aflate în patrimoniul municipalității. Deasemenea, edilul șef a promis că vor fi alocați și bani în limita bugetului disponibil pentru susținerea sportului local.

Managerul clubului Viitorul Buzău, Gabi Bodescu, a precizat că noua echipă se va autofinanța în primul rând prin atragerea de susținători care vor plăti o cotizație lunară de 2 Euro cu un SMS la o companie de telefonie mobilă. Cotizanții își vor desemna doi reprezentanți în Consiliului de Administrație al grupării respective.

„În momentul constituirii comitetului de conducere al clubului Viitorul ne-am dat seama că nu trebuie să ne rezumăm doar la activitatea de copii și juniori, ci să facem ceva viabil pentru fotbalul buzoian. Astfel, am decis înființarea unei echipe de Liga a IV-a alcătuită atât din jucători de valoare certă, cât și cei care termină perioada junioratului și nu se regăsesc la formații din celelalte eșaloane oferindu-le în felul acesta, posibiliatea ca în termen de doi ani să se exprime în teren și apoi să facă pasul spre înalta performanță”, a declarat Gabi Bodescu.

Articol scris de Adi SOARE

Marius ANGHEL 13 Mar. 2013, 15:27 Special
Pe aceeași temă