Petrolul 95, „ars” de FRF după incidentele de la turneul „Gheorghe Ola”. Chiriță e ironic: „Sper să nu fiu suspendat din Naționala Artiștilor”

Marian Dima, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 15:56 Juniori
Petrolul 95,

După incidentele de la turneul „Gheorghe Ola”, unde meciul dintre Viitorul Buzău și Petrolul 95 a fost întrerupt, după anularea unui gol ploieștenilor și intrarea părinților de la Buzău în teren, urmați de cei ai copiilor din Ploiești, clubul lui Daniel Chiriță a fost singurul care a avut de suferit!

Astfel, Petrolul 95 a pierdut meciul cu 3-0, la „masa verde”, i s-au scăzut 3 puncte din clasament (!!!), iar Daniel Chiriță a fost suspendat două jocuri și amendat cu 32 de lei, în timp ce clubul organizator al turneului a primit un simplu „avertisment”.

„Sper să nu fiu suspendat din Naționala Artiștilor, mai ales că mi-a plăcut foarte tare piesa de teatru de la Buzău, în care am fost și eu actor, fără voie. Felicit Comisia de Discplină pentru că a făcut dreptate, sunt curios de unde se vor scădea cele trei puncte, pentru că dacă am pierdut acel meci și aveam un punct înseamnă că am terminat turneul cu minus două puncte. Sper să nu mi se ia de la grupa care trebuie să participe la turneul Gheorghe Ene. Ă‚sta e fotbalul pe care-l merităm, sigur vom scoate mari fotbaliști. Îmi permit să rog clubul din Buzău să doneze 300 de ron celui mai amărât copil pe care îl au legitimat” – a declarat Chiriță, care a ținut să precizeze că a sunat la FRF pentru a se prezenta la Comisie, ca să-și spună punctul de vedere, eventual, dar a primit răspuns că nu se vor face „audieri” și se va judeca după raportul arbitrilor (frații Georgescu din București).

„Chiru” nu intenționează să facă recurs, pentru care ar trebui să plătească 700 de ron.

Articol scris de Cristi Damian și Marian Dima

Marian Dima, Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 15:56 Juniori
Pe aceeași temă