Viitorul arată bine pentru Mureșul

20 May. 2009, 12:10 Special
Viitorul arată bine pentru Mureșul

La capătul unui campionat în care a pierdut doar două jocuri, echipa de fotbal Juniori B a Mureșului Deva a ratat la mustață  calificarea la faza zonală.

 

Într-un sezon în care echipa mare a fost caracterizată după parcursul sinuos pe care l-a avut în campionatul Ligii a II-a, juniorii Mureșului Deva vin tare din urmă. Cel mai elocvent exemplu este cel al grupei antrenate de Alexandru Moga. Cu doar două înfrângeri – una în tur și alta în retur – juniorii Republicani B au încheiat campionatul pe locul 4, la un punct de podium, poziție care le-ar fi asigurat calificarea la faza de zonă.

 
Lipsiți de șansă

 

Total nemulțumit în fața micilor fotbaliști, personal, tehnicianul se declară totuși satisfăcut de parcursul elevilor săi în cei doi ani de când lucrează împreună însă nu își poate reprima o undă de regret:

 

"Cu puțină șansă, puteam realiza mai mult. Am mers bine cu copiii în acest campionat. Chiar dacă am ratat participarea la zonă, sunt mulțumit de joc, de modul cum au progresat. Anul trecut ne-am calificat la etapa de zonă, sezonul acesta am terminat pe locul patru. Ne menținem acolo sus. Toți sunt copii buni, de perspectivă", apreciază Alexandru Moga, care vede viitorul în roz.

 

"Campionatul viitor va fi și mai bine. Trebuie să avem grijă de ei, să-i îndopăm cu încredere pentru că rezultatele vor veni".

 

Antrenorul lansează și câteva nume care, în viitor, vor face pasul la echipa mare: Ioan Moldovan, Bogdan Ciobanu, Elvis Cimpoer, Corado Cârstoiu și golgheterul echipei – Cosmin Ungur (20 de goluri).

 

 

Rezultatele echipei de Juniori "B" a Mureșului Deva în retur

Jiul Petroșani – Mureșul Deva    1-2
Mureșul Deva – Oltchim Rm. Vâlcea 2-1
CS Severin – Mureșul Deva    1-1
Mureșul Deva – Corvinul 2005    3-0
EM Rovinari – Mureșul Deva    1-1
Mureșul Deva – Minerul Motru    3-0
Mureșul Deva – Caransebeș    3-0
Minerul Lupeni – Mureșul Deva    0-4
Mureșul Deva – CS Drăgășani    5-0
FC Drobeta – Mureșul Deva    0-1
Mureșul Deva – FCM Reșița    2-2
Pandurii Tg. Jiu – Mureșul Deva    3-0
Mureșul Deva – CSM Rm. Vâalcea    1-1
Clasament: 1. Pandurii Tg. Jiu; 2. CSM Rm. Vâlcea; 3. FCM Reșița; 4. Mureșul Deva.

 

Articol scris de Sami Tamaș
 

20 May. 2009, 12:10 Special
Pe aceeași temă