Puștii de la UTA nu au pățit-o cu mult mai rău decât Snagovul în amicalul în familie. Balint: „E loc și de mai bine în special la jocul în ultima treime adversă”

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 18:03 Pregătiri, amicale
Puștii de la UTA nu au pățit-o cu mult mai rău decât Snagovul în amicalul în familie.** Balint:

Fiindcă nu au programat meci oficial la finalul acestei săptămâni, ca urmare a amânării confruntării cu „U” Cluj, probabil pentru data de 6 noiembrie, utiștii au disputat un meci în familie contra unei echipe de juniori a clubului, ce a strâns jucători născuți între anii 2001-2003.

Din prima „garnitură” nu au făcut parte Bustea (care acuză ușoare probleme musculare după meciul cu Snagovul), dar nici Oroian și Vulturar, care au evoluat, aseară, pentru UTA U19 în partida de Liga Elitelor cu Inter Sibiu. De altfel și din formația de juniori „roș-albă” au absentat majoritatea fotbaliștilor de 2001 din același motiv.

Cu portarii Bolboașă și Iacob „împrumutați” la adversari, utiștii au menținut scorul în limite normale. Practic, tinerii struniți de pe margine de Mircea Aslău, Sandu Gaica sau Costel Bogoșel au încasat cu un gol mai mult decât cei de la Sportul Snagov în campionat, sâmbăta trecută.

A fost 5-0 pentru elevii lui Laszlo Balint, după „dubla” lui Buhăcianu și reușitele semnate C. Rus, Deta, plus autogolul lui Maier. „Nu m-a interesat deloc scorul, ci am dorit să punem cât mai bine în practică ceea ce am vorbit și am exersat zilele trecute la antrenamente. În mare parte am reușit, dar e loc și de mai bine și mă refer în special la jocul în ultima treime adversă”, a spus Laszlo Balint, după testul cu „puștii” disputat pe terenul de iarbă naturală a bazei sportive „Motorul”.

UTA (prima repriză): Bolboașă – Andr. Rus, Melinte, Șeroni, Bg. Stancu – Moise, Lorenzi – Cip. Rus, Dam. Isac, Oct. Ursu – Al. Ioniță
UTA (repriza a doua): Fl. Iacob – Tomozei, Salka, Fl. Ilie, Deta – Hrezdac, Moise – Oct. Ursu, Dam. Isac, Buhăcianu – Cip. Rus

UTA juniori: Fl. Iacob (Bolboașă) – Căciulă, Maier, Dardai, Palea – Merca, Rădulescu – Sfârlea, Mitrov, Răzban – Boștină
Au mai jucat: Miclea, Nădăban, Găină, Moldovan C, Negrea, Cleuță, Aslău, Gădărici

Marți, la Chișineu Criș, duminică, cu Mioveniul

UTA și-a aflat programul complet pentru săptămâna 9-15 septembrie. Marți, de la ora 16:30, va evolua la Chișineu Criș în Turul 4 al Cupei României, iar pe puncte va juca de abia duminică, pe arena Motorul, din Arad. Disputa cu CS Mioveni, din cadrul etapei a 7-a a Ligii a 2-a a fost programată pe 15 septembrie, începând cu ora 11:30.

Sursa: Sport Arad
Foto: UTA Arad

Marius ANGHEL 05 Sep. 2019, 18:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă