VIDEO | Primul antrenor din România suspendat pentru tentativă de blat. Ce le-a spus jucătorilor și detalii din dosar – REACȚII

Marius ANGHEL 07 Apr. 2016, 15:51 Special

ProSport LIVE, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 10:00, primul și singurul talk-show pe teme sportive din online-ul românesc.

Costin Ștucan și Matei Udrea vor au comentat în emisiunea de astăzi, 7 aprilie, primul caz de antrenor suspendat în România pentru tentativă de blat.

Italianul Giovanni Pisano, fost antrenor al echipei FC Caransebeș, a fost suspendat 9 luni de Comisia de Disciplină a FRF pentru că a încercat să trucheze meciul Unirea Târlungeni – FC Caransebeș, scor 1-1. Pisano a devenit astfel primul antrenor din istoria fotbalului românesc suspendat pentru că a vrut să aranjeze rezultatul final al unei partidei.

Pentru a discuta despre acest subiect, în direct la ProSport LIVE au intrat Dorin Micșa (fost președinte al FC Caransebeș), Dan Avram (fost președinte al Consiliului de Administrație al FC Caransebeș) și Mugurel Ilisei (fost manager general al FC Caransebeș).

Urmărește emisiunea în player-ul video.

Marius ANGHEL 07 Apr. 2016, 15:51 Special
Pe aceeași temă