Un fost jucător al echipelor Mioveni și Argeș se implică într-o campanie de ajutorare a personalului medical: Lăsăm pozele din copilărie și jongleriile cu hârtia igienică. Vă provoc

Marius ANGHEL 24 Mar. 2020, 15:21 Special
Un fost jucător al echipelor Mioveni și Argeș se implică într-o campanie de ajutorare a personalului medical:** Lăsăm pozele din copilărie și jongleriile cu hârtia igienică. Vă provoc

În această perioadă în care e recomandat să stai în casă pentru a-ți păstra sănătatea, în care se dorește evitarea răspândirii coronavirusului, pe rețelele sociale au loc diverse acțiuni care distrează o anumit categorie de persoane. Ținutul dublelor cu o rolă de hârtie igienică sau postarea unor fotografii vechi nu ajută cu nimic societatea în aceste zile în care pandemia COVID-19 ia tot mai multe vieți pe zi ce trece și produce haos. Pe de altă parte, sunt și unele cluburi care se arată responsabile și organizează tot felul de evenimente online la care suporterii pot cumpăra bilete, iar banii strânși vor fi donați pentru cauze nobile, cum ar fi ajutorarea spitalelor.

Mai nou, pe Facebook, în România, circulă de curând un mesaj care provoacă internauții să doneze cel puțin 2 euro prin trimiterea unui SMS la numărul 8826, iar banii strânși vor fi donați spitalelor „care vor fi arhipline de oameni afectați de acest virus”.

Campania aparține organizației non-profit „Dăruiește Viață” și companiilor de telecomunicații.

Andrei Nilă (34 de ani), fost atacant al echipelor de Liga 2 CS Mioveni și FC Argeș, a promovat un astfel de îndemn către prietenii săi de pe Facebook.

„PROVOC PE TOȚI❗
Lăsăm pozele din copilărie și jongleriile cu hârtia igienică.
Vă provoc să donați 2 €, adică pe ințelesul tuturor 9,80 RON, pentru spitalele care vor fi arhipline de oameni afectați de acest virus!
Tot ce trebuie făcut este să dai SMS la numărul 8826 cu mesajul „ÎMPREUNĂ‚” ! ✅
Dă copy-paste la textul ăsta.
Numește și tu câteva persoane care vor să AJUTE ! Toți prietenii mei de pe Facebook!!!
Provoacă și TU !
@restuloamenilorcarecitesc”
, e mesajul lui Nilă, în prezent jucător la echipa de Liga 3 Vedița Colonești.

Marius ANGHEL 24 Mar. 2020, 15:21 Special
Pe aceeași temă