Uite echipamentul, nu-i echipamentul!

25 Feb. 2009, 12:52 Special
Uite echipamentul, nu-i echipamentul!

Fostul președinte al clubului Constantin Zaharia (foto) spune că juniorii de la Minerul Uricani își schimbau tricourile între ei, în timp ce primarul Buhăescu afirmă că nu sunt probleme mari cu echipamentele de joc.
 

 

Constantin Zaharia, fostul președintele ale echipei Minerul Uricani spune că pe vremea când era la echipă erau mari probleme cu echipamentele de joc, în special pentru juniori.

 

„Am cumpărat o dată un set de echipament complet, dar primarul nu a  vrut să-l achite pentru că spunea că fac eu afaceri cu ele. Au fost mari probleme la juniori. Își schimbau tricourile între ei în momentul în care ieșeau de pe teren ceea ce nu mi se părea normal. Eu am vrut să fac un bine prin decizia luată, dar am căzut tot eu. La un meci ne trebuiau cel puțin 18 tricouri, dar întotdeauna erau mai puține”, spune Zaharia.

 

Acesta a mai afirmat că și la echipa mare erau probleme cu echipamentul. „Jucătorii de la echipa mare evoluau  cu jambiere de altă culoare. Erau serioase probleme ”,a spus Zaharia.

 

 

În replică primarul Dănuț Buhăescu a declarat că nu s-a pus niciodată problema ca juniorii să-și schimbe tricourile între ei. „Chiar nu știu de așa ceva. Pot să vă spun însă că echipa este sub tutela Primăriei de trei ani de când mina din zonă nu a  mai putut susține echipa. E un lucru extraordinar că Primăria poate susține această echipă. Zaharia nu a  finanțat de la el din buzunar echipa ci de la Administrația Locală. Mai mult am fost informat că domnul Zaharia a luat 40 de milioane de lei vechi pentru un banchet pe care nu l-a mai făcut. Este o răutate ceea ce spune. Vă asigur că la anul pe vremea aceasta toate grupele de copii și juniori vor avea primite echipamentele noi și nu vor mai fi discuții, chiar dacă anul acesta bugetul pentru sport va fi mai mic decât anul trecut.  În cazul în care Zaharia nu ar fi plecat de la echipă atunci ar fi plecat jucătorii pentru că aceștia spuneau că nu îl mai vor la echipă”,a declarat Buhăescu.

 

articol scris de Loredana Juglea
 

25 Feb. 2009, 12:52 Special
Pe aceeași temă