Trofeul Cupei Ligii scos la vânzare pe internet a fost recuperat: „Și-a imaginat că dă un tun scoțându-l la vânzare”

Marius ANGHEL 09 Jan. 2016, 10:12 Special
Trofeul Cupei Ligii scos la vânzare pe internet a fost recuperat:**

Știrea conform căreia Cupa Ligii cucerită de FCM Bacău în 1998 a fost scoasă la vânzare pe un site de anunțuri din România l-a speriat pe posesorul singurului trofeu din istoria clubului moldovean. Mediatizarea anunțului în presă l-a făcut pe acesta să își retragă cererea și să îl doneze până la urmă reprezentantului clubului băcăuan ce acum nu mai are activitate.

Joi, o veste cel puțin ciudată venea dinspre Bacău. Singurul trofeu al clubului, intrat în posesia unei persoane neautorizate, ajunsese pe un site de anunțuri din România, oricine putând cumpăra Cupa Ligii pentru 3.350 de euro. Vineri, Daniel Scânteie, reprezentantul lui FCM Bacău, a avut parte de o surpriză plăcută: omul care deținea trofeul i l-a predat, speriat de amploarea pe care a luat-o știrea. „A fost o donație din partea acestui microbist care a reușit să recupereze Cupa Ligii, trofeu ajuns prin mijloace ilegale în mâna unei persoane care și-a imaginat că poate da un tun scoțându-l la vânzare pe internet. E bine că am recuperat trofeul pe care, după toate posibilitățile, îl vom veda în acest an, alături de celelalte trofee și de palmaresul FCM Bacău către Sport Club”, a declarat Daniel Scânteie, citat de deșteptarea.ro.

„Vând CUPA LIGII originală, ediția 1998, trofeu câștigat de FCM Bacău în urma finalei câștigate cu 3-2 în fața echipei U Cluj. Cel mai important trofeu câștigat de fotbalul băcăuan”, a fost anunțul postat pe site-ul de specialitate. Vânzătorul, despre care se spune că nu este unul dintre oamenii care au participat la desființarea clubului în 2014, ci o persoană care și l-ar fi însușit după dispariția echipei, a scos, însă, anunțul după ce acesta adunase peste 400 de vizualizări.

Cucerită de FCM Bacău pe 28 mai 1998, Cupa Ligii s-a întors în fotbalul românesc în sezonul trecut, atunci când a fost adjudecată de Steaua, condusă la acea vreme de Costel Gâlcă, după 3-0 în finală cu Pandurii Târgu Jiu.

Marius ANGHEL 09 Jan. 2016, 10:12 Special
Pe aceeași temă