Rapid pleacă din Regie! Daniel Pancu a anunțat unde se mută echipa

Octavian Vasilescu 05 Sep. 2019, 10:57 Campionat
Rapid pleacă din Regie!** Daniel Pancu a anunțat unde se mută echipa

Rapid se va muta din Regie după ce stadionul „Arcul de Triumf” va fi dat în folosință. Anunțul a fost făcut de antrenorul giuleștenilor, Daniel Pancu, la TelekomSport.

Pancu s-a plâns în repetate rânduri de calitatea gazonului stadionului Regie. „Știu că lucrurile merg mai greu decât în altă parte (n.r. – la noul stadion din Giulești). Sigur va fi gata ‘Arcul de Triumf’ înainte. Când va fi gata ‘Arcul de Triumf’, Rapid se va muta acolo pentru meciurile oficiale”, a spus Pancu, conform sursei citate.

După ce stadionul din Giulești a fost predat Companiei Naționale de Investiții, rapidiștii s-au mutat în Regie. Se întâmpla în ultimele etape ale campionatului Ligii 3, la începutul anului 2019. Clubul a scos la lumină arena pe care, în vremurile bune, evolua Sportul Studențesc. Atmosfera din Regie ne reamintește de perioadă romantică a fotbalului, astfel că suporterii vin cu plăcere la jocuri. Cu toate acestea, ar fi nevoie de investiții serioase pentru ca stadionul să fie la cel mai înalt nivel.

Distanța dintre stadionul din Regie și șantierul de la fostul „Valentin Stănescu” este de 1.5 km. După ce Sportul Studențesc a sucombat, Viitorul Domnești și FC Juniorul au mai evoluat în Regie, dar nu pentru mult timp. Amplele lucrări de renovare executate în această primăvară la arena din Regie au fost executate de Administrația Domeniului Public Sectorul 1, deși baza sportivă aparține administrativ de Sectorul 6, iar administrator este Institutul de Arhitectură.

Rapid s-a mutat oficial în Regie în luna martie 2019, cu ocazia unui meci cu SC Popești Leordeni.

Foto: FC Rapid 1923

Octavian Vasilescu 05 Sep. 2019, 10:57 Campionat
Pe aceeași temă