OFICIAL | Erik Lincar a semnat cu Concordia Chiajna. Ce staff va avea fostul antrenor de la Turris

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 11:27 Campionat
OFICIAL | Erik Lincar a semnat cu Concordia Chiajna.** Ce staff va avea fostul antrenor de la Turris

Erik Lincar a fost prezentat oficial miercuri de Concordia Chiajna. Așa cum Liga2.ro a anunțat, Lincar l-a înlocuit pe Diniță la gruparea din Ilfov.

Concordia Chiajna a emis miercuri un comunicat oficial: „Erik Lincar, noul antrenor al „vulturilor”! Ultima data la Turris Turnu Magurele, tehnicianul în vârstă de 41 de ani a semnat miercuri cu clubul nostru si a condus primul antrenament din postura de antrenor principal al „vulturilor”. Acesta va avea un staff format din Viorel Domocos (antrenor secund) și Florin Matache (antrenor cu portarii).

Lincar a jucat pentru CS Concordia Chiajna in perioada iulie 2007 – iulie 2008, iar in sezonul competitional 2015-2016 acesta a stat pe banca tehnica a alb-verzilor din postura de secund al lui Marius Baciu. Si-a inceput cariera de antrenor in 2008 ca secund la FC Prefab 05 Modelu si a mai antrenat echipe precum Academica Clinceni, Callatis Mangalia, Universitatea Craiova, Ramincu Valcea, Luceafarul Oradea ,Juventus Bucuresti si Turriss Turnu Magurele. Bine ai venit , Erik Lincar! Mult succes pe banca tehnica a Concordiei!„, se arată în comunicatul emis de Concordia Chiajna.

După 11 etape, Concordia Chiajna se clasează pe locul 11, din 20 de echipe, cu 13 puncte. În ultimele 5 dueluri din campionat, Concordia a bifat doar un succes.

Octavian Vasilescu 09 Oct. 2019, 11:27 Campionat
Pe aceeași temă