Stana: „Am depus o contestatie cu privire la dreptul domnului Constantin de a participa la CEx”

Mihai Andries 19 Aug. 2013, 16:33 Special
Stana:**

Pe 5 august a avut loc la sediul FRF, o adunare generală în urma căreia s-au desemnat noii reprezentanți ai cluburilor în cadrul Comitetului Executiv. Rezultatul final al alegerilor s-a lăsat cu contestații și acuze aduse unora dintre membri. Astfel, Ștefan Stana, președintele celor de la ACS Berceni, a contestat dreptul de participare la vot al lui Gheorghe Constantin și l-a acuzat pe Florin Prunea de jocuri de culise. Fostul internațional ar fi redirecționat voturile sale către Auraș Brașoveanu, în lupta pentru locul de reprezentant al echipelor din liga a doua în Comitetul Executiv.

„Nemulțumiri nu am, am votat așa cum s-a votat. Probabil că au fost anumite interese care pe mine mă depășesc. Au fost lucruri care nu trebuiau să se întâmple. Nu am fost pregătit pentru așa ceva. Eu am făcut chiar o contestație, dar nu știu cum se va finaliza. Aș spune că domnul Gheorghe Constantin nu avea drept de participare la ședință, pentru că nu avea o hotărâre care să arate că este președinte la Vâlcea. Se va analiza această situație și se va decide. Mă întreb și eu cum are Constantin drept de vot când nu este președinte nici la Vâlcea, nici la UTA. Mai mult, Delta Tulcea a votat, deși nu mai există că echipa.” a declarat sâmbătă oficialul Berceniului la Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”.

„După câte știam, eu am avut 10 voturi, domnul Prunea 7, domnul Auraș 5. Cedând domnul Prunea și dându-i-le lui Auraș, a avut 12 și eu 10. Se punea problema și de caracter, dar a jucat la două capete. Ca reprezentant al unei echipe din Liga a doua nu este neapărat să fie din serii diferite. Domnul Constantin trebuie să aducă o hârtie de numire judecătorească, pentru că așa se face în cazul numirii președintelui”, a mai adăugat Ștefan Stana.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 19 Aug. 2013, 16:33 Special
Pe aceeași temă