Schimbări importante la Ripensia! După antrenor, clubul timișorean și-a schimbat și președintele. Cine îi ia locul lui Radu Ienovan, cel care a condus echipa de la reînființare

Anda DELIU 06 Sep. 2018, 15:55 Campionat

Clubul Ripensia Timișoara are un nou președinte de săptămâna aceasta. Chiar dacă Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Asociați, cea în care s-a votat numirea noului conducător, a avut loc marți, anunțul a fost făcut abia astăzi, la două zile distanță. Dumitru Mihu (foto, în text) îl ia, astfel, locul lui Radu Ienovan (foto principal, în centru).

Dumitru Mihu este în aceste momente sponsorul care dă cei mai mulți bani la clubul roș-galben. Acesta este al doilea președinte după Radu Ienovan, cel care a condus destinele formației timișorene de la început, de la reînființarea din 2012.

Ripensia are și un nou statut, dar clubul nu a precizat despre ce este vorba. Iată comunicatul: „Marți, 4 septembrie, la sediul clubului de pe Calea Urseni nr. 16B (Hotel Casa de la Rosa), a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Asociației FC Ripensia Timișoara. În cadrul întâlnirii, a fost aprobată (cu un singur vot împotrivă) modificarea Statutului Asociației. De asemenea, în cadrul aceleași ședințe, Adunarea a aprobat noul Comitet Director.
După 6 ani în care Radu Ienovan a fost cel care a condus destinele clubului nostru, a fost ales un nou președinte. Cel care a preluat prerogativele este Dumitru Mihu.
Toate aceste modificări vor intra în vigoare după ce se va finaliza și procesul juridic”
.

Tot în această săptămână, mai exact ieri, Ripensia și-a demis și antrenorul principal, pe Ciprian Urican. Locul acestuia pentru cel puțin meciurile cu Sportul Snagov, în campionat, și ASU Politehnica Timișora, în Cupa României, va fi luat de directorul tehnic Radu Suciu.

În campionat, Ripensia vine după trei meciuri consecutive în care a pierdut (2-3 cu ACS Poli, 1-2 cu UTA și 0-3 cu Academica Clinceni) și ocupă locul 15 în clasament, primul de deasupra pozițiilor retrogradabile, cu doar patru puncte acumulate în cinci etape. Sâmbătă, de la ora 11:00, urmează să joace în deplasare, în Ilfov, la liderul Sportul Snagov.

Articol scris de Anda DELIU

Anda DELIU 06 Sep. 2018, 15:55 Campionat
Pe aceeași temă