Marius Burcă, reales în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al cluburilor din Liga 2

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 19:11 Campionat
Marius Burcă,** reales în Comitetul Executiv al FRF ca reprezentant al cluburilor din Liga 2

Conducătorii echipelor din Liga 2 prezenți astăzi la ședința Adunării Generale a cluburilor din eșalonul secund, care a avut loc la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, au votat al doilea reprezentant al lor în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Președintele Metaloglobusului București, Marius Burcă, a fost reales ca membru al CEx, după ce tot el ocupase funcția rămasă vacantă.

De altfel, Marius Burcă a fost singurul conducător care și-a depus candidatura pentru a fi ales în această funcție rămasă vacantă. Oficialul echipei bucureștene Metaloglobus a primit 17 voturi de încredere din partea celor prezenți la ședință, altele două fiind anulate, anunță frf.ro.

Cum Metaloglobus a retrogradat în Liga 3 la finalul sezonului precedent al Ligii 2, Marius Burcă și-a pierdut dreptul de a fi reprezentant al cluburilor din Liga 2 în CEx. Acesta și-a recâștigat însă acest drept odată cu reprimitea formației în eșalonul secund, după ce CS Afumați a renunțat să mai participe în Liga 2 și s-a înscris în Liga 3.

Burcă a fost reales ca membru în Comitetul Executiv, acolo unde Liga 2 este reprezentată și de președintele Chindiei Târgoviște, Marcel Ghergu.

Foto: FRF

Marius ANGHEL 22 Aug. 2018, 19:11 Campionat
Pe aceeași temă